Live

Persoanele cu dizabilități ar trebui școlite și integrate pe piața muncii, nu doar susținute financiar de către stat. Este motivația care stă la baza unui proces numit „angajare asistată” derulat de mai mulți specialiști. Angajarea asistată este o noutate în România și este menită să-i ajute pe cei cu handicap să devină activi și să-și găsească locul în societate.

În România sunt peste 850.000 de persoane cu dizabilităţi. Vorbim de oameni cu idei şi planuri de viitor care...

Angajarea elevilor și studenților pe perioada vacanței, inclusiv cu sprijin de la buget, crește anual. Studenții pot munci o normă întreagă iar pentru cei sub 18 ani programul de lucru este de șase ore pe zi, 30 de ore pe săptămână. Patronii care oferă joburi tinerilor aflați în vacanța de vară, primesc de la stat câte 250 de lei pentru fiecare persoană încadrată în muncă.

Restaurantele şi hotelurile din Mamaia au în continuare nevoie de angajaţi. Tot mai mulți elevi și studenți se...

Unul din doi români ia în calcul să-și schimbe locul de muncă în acest an. Este rezultatul unui studiu care arată situația profesională din 2021. Principalul motiv al căutării unui job nou este remunerația, dar și dorința de a avea noi oportunități și provocări în carieră.

2020 a fost un an plin de provocări din punct de vedere profesional, cu mult efort și stres. Pandemia i-a făcut...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233