Live

FC Viitorul a scos doar o remiză la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt. Constănțenii au încheiat la egalitate, scor 0-0, un meci sărac în ocazii de poartă. Mai mult decât atât, Viitorul a terminat partida în inferioritate numerică după ce Benzar a luat două cartonașe galbene în decurs de doar trei minute în finalul meciului.

Viitorul a intrat în teren decisă să bifeze un nou succes în Liga Întâi. Tsoumou și Benzar au amenințat...

FC Viitorul tremură serios pentru menținerea în Liga Întâi. Constănțenii au fost învinși duminică de Dinamo, chiar la Ovidiu, și acum riscă să piardă și locul de baraj. Formația de la malul mării înâlnește mâine, la Sibiu, penultima clasată în Liga Întâi, FC Hermannstadt.

După trei înfrângeri suferite în play-out-ul Ligii Întâi, FC Viitorul nu își mai permite nici un pas greșit...

Formaţia Dinamo a învins, duminică, 2 mai, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un...

FC Viitorul a primit o gură mare de oxigen după victoria de ieri, împotriva Politehnicii Iași. Constănțenii se mențin la un singur punct de locurile din afara zonei roșii a clasamentului iar Cătălin Anghel speră ca cele trei goluri marcate să le fi readus elevilor săi apetitul ofensiv.

FC Viitorul trăiește periculos finalul acestui sezon în Liga Întâi. Fosta campioană a României își face...

FC Viitorul luptă în continuare pentru a scăpa din zona fierbinte a clasamentului Ligii Întâi. Constănțenii au bifat în această după amiază al doilea succes din play-out, după ce s-au impus pe terenul ultimei clasate, Politehnica Iași.

Soarta partidei dintre Politehnica Iași și FC Viitorul a fost stabilită încă din prima repriză. Centralul...

FC Viitorul nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Constănțenii joacă mâine după amiază la Iași, contra ultimei clasate, Politehnica, iar victoria este singura variantă pentru a nu se distanța de locurile care asigură menținerea în Liga Întâi.

Cu doar trei puncte obținute în cele trei partide disputate în play-out-ul Ligii Întâi și ajunsă pe loc de...

FC Viitorul are viață grea în play-out Ligii Întâi. Constănțenii au cedat aseară la limită contra celor de la FC Voluntari și au revenit pe loc de baraj în clasamentul campionatului.

FC Viitorul a început în ofensivă partida de pe Arena Anghel Iordănescu din Voluntari iar Tsoumou a fost cel mai...

FC Viitorul amenință că nu se va prezenta la un meci din Liga Întâi. Chiar înaintea partidei de luni seară, contra lui FC Voluntari, oficialii constănțeni au transmis un comunicat prin care critică modul în care s-au făcut programările în play-out-ul Ligii Întâi. Conform calendarului, constănțenii au de jucat nu mai puțin de patru meciuri în decurs de zece zile, dintre care trei în deplasare.

Amenințați cu retrogradarea din cauza lipsei rezultatelor, oficialii lui FC Viitorul acuză Liga Profesionistă de...

FC Viitorul a dat publicităţii un comunicat, luni, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de modul în care...

FC Viitorul a spart gheața în runda trecută și a bifat primul succes în play-out-ul Ligii Întâi. Constănțenii încheie în această seară runda cu numărul trei din această fază pe terenul celor de la FC Voluntari, iar o victorie i-ar scoate pentru moment din zona fierbinte a clasamentului.

FC Viitorul a câștigat o finală din cele nouă programate în play-out Ligii Întâi și acum își face...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233