Live

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben, valabilă până la ora 11:00,...

Zilele acestea vremea a fost numai bună de o plimbare pe mare, însă nu cu barca, ci cu ... kite-ul. În nordul stațiunii Mamaia, cerul a fost acoperit de zmee. Iubitorii salturilor pe apă şi-au dat întâlnire pe plajă. Împătimiţii sporturilor nautice au avut parte de toate ingredientele distracţiei: vânt bun și multă adrenalină. Este un sport frumos, însă destul de costisitor. De exemplu, un echipament complet poate depăși 1.000 de euro.

Vânt bun, echipament profesionist, talent și adrenalină. Asta este rețeta perfectă pentru pasionații de...

Mai multe agenţii de turism din Kazahstan testează zilele acestea litoralul românesc şi Delta Dunării. Dacă le place îşi vor trimite aici turiştii cu avioane charter din vara viitoare. Până atunci însă agenţiile locale trebuie să-i convingă că ţara noastră merită vizitată. Un avion a adus vineri pe aeroportul Mihail Kogălniceanu câţiva din cei mai mari touroperatori din Kazahstan, care vor sta o săptămână în România.

Este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când reprezentanţi ai unor...

Directorul general Control si Supraveghere Piaţă si Armonizare Europeană din cadrul ANPC, Paul Anghel. a tras o...

Potrivit specialiștilor, ele își fac apariția din cauza temperaturilor ridicate ale apei și a curenților puternici care le aduc la mal. Vietățile marine nu sunt periculoase pentru oameni, iar iritațiile care apar în cazul persoanelor sensibile, dispar într-un timp scurt.

Meduzele albastre apar de obicei la începutul toamnei cand apa mării este...

Potrivit Programului Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2021, aprobat de Inspectorul General de...

În Costinești, plajele pustii au luat locul zarvei şi aglomeraţiei. Sunt ultimele zile de vacanță pentru turiștii care au ales să vină în aceste zile în sudul litoralului. De luni, doar pescăruşii şi câţiva împătimiţi ai mării vor mai fi pe nisip, în ciuda toamnei blânde cu cer senin şi soare.

Ultimul grup mai numeros şi-a luat la revedere de la Costineşti. 22 de prieteni au venit de la Ploiești la mare...

Chiar dacă hotelurile încep să se închidă, turiștii se despart cu greu de mare. Prețurile mici i-au făcut pe cei aflați în vacanță să profite la maximum de sejur, chiar și cu mai puține opțiuni de distracție. Spun că preferă această perioadă pentru că nu mai este aglomerat. Deși vremea nu prea a ținut cu ei, unii au ales să meargă la plajă, iar cei mai curajoși s-au aventurat în mare. Alții au ales o plimbare pe faleza din stațiunea Mamaia sau pe malul mării și s-au relaxat admirând valurile.

Pe litoral a fost soare joi, însă vântul a fost cel care le-a cam dat bătăi de cap celor care s-au aflat pe...

Suntem la final de sezon estival. Ușor, ușor, hotelierii, patronii de terase și operatorii de plajă încep să tragă linie. Pentru unii, anul 2021 a fost unul profitabil spre deosebire de 2020. Vara aceasta a fost una a recordurilor, atunci când vine vorba de numărul turiștilor care au ales să-și petreacă vacanța la mare. Toate stațiunile de la malul mării au fost arhipline. La unitățile de cazare cu greu se mai găsea o cameră, iar pe plajă șezlongurile s-au dat ca pâinea caldă. În doar câteva zile, litoralul românesc își închide porțile până vara viitoare.

Sezonul estival de anul acesta a început cu multe provocări, spun agenții de turism. Lărgirea plajelor și...

În sezonul estival 2021, în urma acțiunilor permanente ale polițiștilor, împreună cu celelalte instituții cu...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233