Live

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu din cadrul Comisariatului Județean...

Traficul pe Autostrada Soarealui va fi restricţionat, până în 27 mai, în judeţul Călăraşi, pentru...

Sectorul HoReCa din Constanța înregistrează de astăzi o premieră. Administratorii mai multor localuri de pe litoral au demarat o campanie de accelerare a ritmului de vaccinare în rândul angajaților, și cinci restaurante din mai multe localități sunt, oficial, locații sigure. La intrare, este afișat mesajul „Locație sigură. Noi ne-am vaccinat”. În unele cazuri, toți angajații localurilor s-au imunizat împotriva noului coronavirus. Scopul inițiativei este acela de le acorda încredere şi siguranţă turiștilor care aleg să vină la malul mării.

Constanța are locații sigure, cu aproape toți angajații imunizați împotriva noului coronavirus. Cei care au...

Meteorologii anunţă temperaturi uşor mai scăzute în anumite zone ale ţării în prima săptămână a lunii...

Premierul Florin Cîțu spune că accelerarea campaniei de vaccinare își arată deja efectele, deoarece numărul...

Tot de o vacanță scurtă au parte și „gladiatorii“ de la BC Athletic. Sala Sporturilor găzduiește începând de joi ultimul turneu al sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin. Constănțenii întâlnesc două dintre formațiile puternice ale campionatului, FC Argeș Pitești și CSU Sibiu. Indiferent de rezultatul acestor confruntări, BC Athletic va termina sezonul pe ultimul loc al clasamentului, însă a scăpat de retrogradare datorită ultimelor modificări din regulament.

BC Athletic va termina sezonul regulat în Liga Națională de baschet masculin pe ultima poziție a clasamentului,...

A fost un weekend plin pe litoral. De la nord la sud, turiștii au luat cu asalt stațiunile, dornici de relaxare. Cei mai fericiți au fost operatorii din Horeca, pentru care minivacanța a fost o gură de aer proaspăt.

Aproape ca în vremurile bune - așa a arătat minivacanța de Paște, pe litoral. La terase, la plimbare sau pe...

S-a tras cortina peste minivacanţa de Paşte. Zilele de vacanţă au luat sfârşit, iar petrecăreţii de la malul mării s-au îndreptat spre case. Mai toate plajele au fost pline, însă în topul preferințelor au rămas stațiunilele Mamaia și Vama Veche. Ultimii rămaşi au strâns cearşafurile de pe nisip cu părere de rău şi au plecat de pe litoral. Se vor întoarce în mijlocul verii odată cu vacanţa de vară a celor mici.

Mii de oameni pe care valurile şi briza mării i-au făcut fericiţi în minivacanţa de Paște și1 Mai au plecat...

Amenzile primite de cluburile Nuba și Loft din Mamaia de 1 mai nu i-au speriat pe patronii localurilor. Dacă pe 1...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233