Live

Muzică, vibe-uri pozitive și apusuri de vis. De asta au parte cei care aleg să-și petreacă o zi de weekend pe un yacht de lux. Pe litoral au început deja petrecerile care marchează deschiderea sezonului estival. Sute de turiști și constănțeni au urcat până acum la bordul ambarcațiunii și s-au lăsat purtați în largul mării, timp de cinci ore, într-o experiență unică.

Aşa se distrează pasagerii în fiecare weekend. O nouă modă s-a lansat în materie de distracție pe litoral:...

Clipe de groază trăite sâmbătă, 8 mai, de o mamă, la Botoșani. Femeia împreună cu mama ei au fost date...

Românii s-au obișnuit să pregătească pentru masa de Paște din toate și în cantități mari. Iar după fiecare sărbătoare, preparatele neservite ajung la gunoi. Însă, din resturile rămase, gospodinele pot pregăti un alt fel de mâncare. Cu câteva idei și puțină imaginație, acestea pot fi reinventate.

Că românul este gurmand nu mai este o noutate, iar de sărbători oamenii gătesc aproape de fiecare dată mai...

Pizza, burgerii și shaorma au luat locul drobului și al cărnii de miel. După două zile în care au mâncat pe săturate preparatele specifice Sărbătorilor Pascale, constănțenii s-au reorientat astăzi către mâncarea de tip fast-food. Nu puține au fost comenzile pentru astfel de bunătăți, atât la terase, cât și în regim de delivery.

Dacă zilele trecute cuptoarele erau încinse pentru prepararea cărnii de miel, astăzi a sfârâit pe grătare...

Drumețul incendiar - Gellu Naum

În acest „Semn de Carte” vorbim despre „Smerenie”, un excelent vin propus de Crama Oprișor, dar ne...

Începe sezonul ieșirilor la picnic și, odată cu el, și cel al gunoaiele aruncate, la voia întâmplării, prin...

După cel mai aspru post din timpul anului, masa de Paști este așteptată de toți, de la mic la mare. Atenție,...

Pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri. În bucătării, gospodinele prepară de zor bucatele tradiționale. Și nicio masă de Paști nu ar fi completă fără ouăle roșii. În Joia Mare, conform datinei, acestea se vopsesc pentru a fi consumate în ziua de Înviere. Noi am fost în casa unui medic din Constanța care ne-a introdus în spiritul sărbătorilor pascale.

Acasă la Oana Apostolescu este forfotă încă de dimineață. Pregătirile de Paște sunt în toi. Casa a fost...

Friptură sau tofu? Drob de miel sau de ciuperci? Tradițional sau vegan, un lucru este sigur: românilor le place mâncarea și vor să se bucure de sărbători împreună cu familia. Și pentru că doar câteva zile ne mai despart de sărbătorile pascale, constănțenii s-au grăbit la cumpărături. Fie că preferă varianta tradițională sau sunt adepții mâncărurilor vegane, oamenii vor scoate din buzunar aproximativ aceeași sumă de bani.

Echipa Dobrogea TV a fost la cumpărături și a umplut două coșuri. Unul cu mâncare tradițională, celălalt cu...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233