Live

Realizator: Alina SÂRBU

Program de difuzare: MIERCURI - 18.30

Este un ghid care te ajută să îţi găseşti stilul personal, ţinând cont de faptul că acesta este într-o continuă schimbare. Pornind de la ideea că stilul presupune să-ţi descoperi propria identitate, să afli cine eşti şi cine vrei să fii, vom aduna pentru tine sfaturi despre tot ceea ce te poate transforma în „mai bine”.

Vom descoperi împreună povesti şi oameni care ne inspiră şi vom încerca să aflăm secretele tinereţii fără bătrâneţe şi ale unei vieţi sănătoase, începând de la nutriţie, modă şi cultivarea bunului-gust, până la cele mai noi tehnologii din lumea înfrumuseţării, remodelarii corporale şi a sportului.

Ne vedem în fiecare miercuri, la 18.30, pe Dobrogea TV.

Minute de Lifestyle - 23 decembrie 2020

Azi la Minute de Lifestyle vine Moș Crăciun să ne ureze. Și pentru că este săptămâna Crăciunului, vă urăm și noi un Crăciun Fericit, multă sănătate și să vă aducă Moșu’ tot ce aveți nevoie.

Realizator: Alina Sârbu

Publicat pe: 29 decembrie 2020

Minute de Lifestyle - 16 decembrie 2020

Practicarea sportului îmbunătățește starea fizică și mentală, reduce stresul și depresia, iar noi avem nevoie de acest lucru în special în această perioadă.

Azi aflăm care este rolul unui antrenor personal și ce beneficii poate aduce el în viața noastră, dar și ce fel de exerciții sunt indicate în prima ora de sport, mai ales dacă suntem pentru prima dată într-o...

Publicat pe: 19 decembrie 2020

Minute de Lifestyle - 9 decembrie 2020

Azi, la Minute de Lifestyle, vorbim despre case și cum ne putem redecora locuința în contextul pandemiei și schimbării regulilor la nivel global.

Realizator: Alina Sârbu

Publicat pe: 11 decembrie 2020

Minute de Lifestyle - 2 decembrie 2020

Invitat, designerul vestimentar Cristina Trandafir

Cum se descurcă designerii vestimentari în această perioada grea, ce soluții de criză au adoptat cei implicați în industria modei din România și ce ar trebui să facă ei pentru a depăși această situație...

Publicat pe: 02 decembrie 2020

Minute de Lifestyle - 25 noiembrie 2020

Metodele naturale de conservare a frumuseții sunt cele mai apreciate de femei și bărbați la nivel mondial.

Azi descoperim două dintre ele: "Terapia Vampir" și "Terapia cu Oxigen" , terapii cu ștate vechi în industria Beauty, dar care și-au dovedit eviciența în timp.

Publicat pe: 25 noiembrie 2020

Minute de Lifestyle -18 noiembrie 2020

Azi la "Minute de Lifestyle" facem stretching cu prof. Razvan Cernat și aflăm mai multe detalii despre această parte atât de importantă din antrenamentul nostru.

Așadar, rămâneți alături de noi pentru a descoperi ce este stretching-ul, la ce te ajută el și de ce este bine să îl integrăm în fiecare antrenament.

Publicat pe: 19 noiembrie 2020

Minute de Lifestyle -11 noiembrie 2020

Kristina, invitata noastră de azi, ne va introduce în lumea terapiilor holistice dar și în lumea artei.

Atunci când ne îmbolnăvim, obișnuim să ne concentrăm asupra organului bolnav, însă unii sustin că abordarea holistică este mult mai sănătoasă. Aceasta ajută în primul rând în procesul de prevenire a...

Publicat pe: 13 noiembrie 2020

Minute de Lifestyle - 4 noiembrie 2020

Bucuria plimbărilor în aer liber este mai mare atunci când alegi varianta “pe două roți”. Noi azi am ales scuterul. Așadar, am vizitat doi oameni pasionați de scutere și am aflat detalii despre stilul lor...

Publicat pe: 05 noiembrie 2020

Minute de Lifestyle - 28 octombrie 2020

Azi vorbim despre sport. Cu speranța că vom înțelege mai bine lucrurile și vom putea să le punem în aplicare corect, mergem în vizită la Răzvan Cernat, profesor de sport și bun prieten al emisiunii Minute de...

Publicat pe: 28 octombrie 2020

Urmărește ultimele ediții

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233