Live

Peste 1.000 de șomeri care fac parte din familii defavorizate, sunt de etnie rromă și nu au studii își vor putea găsi un loc de muncă. Este vorba de tineri cu vârsta curpinsa între 16 și 29 de ani. Ei vor primi sprijin de la un centru de training din sectorul petrol si gaze din Portul Constanța. Unii vor urma cursuri de califcare, iar alții vor participa la diferite programe. Mai mult decât atât, 37 de persoane vor primi până la 25.000 de euro, pentru înființarea și dezvoltarea unei afaceri. Totul în cadrul unui proiect în valoare de 4 milioane de euro.

Tinerii își găsesc din ce în ce mai greu un loc de muncă. În special cei...

Premierul Florin Cîţu afirmă luni, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Pompierilor,că munca acestora...

Persoanele cu dizabilități ar trebui școlite și integrate pe piața muncii, nu doar susținute financiar de către stat. Este motivația care stă la baza unui proces numit „angajare asistată” derulat de mai mulți specialiști. Angajarea asistată este o noutate în România și este menită să-i ajute pe cei cu handicap să devină activi și să-și găsească locul în societate.

În România sunt peste 850.000 de persoane cu dizabilităţi. Vorbim de oameni cu idei şi planuri de viitor care...

Trei corăbii din lemn au fost descoperite pe fundul Mării Negre de către experţii Muzeului de Istorie...

Vineri, 3 septembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, prin apel 112, de către...

Un salvamar din Costineşti a fost snopit în bătaie de patronul firmei care l-a angajat. Agresorul deţine jumătate din compania de Salvamar din Staţiunea Tineretului şi în același timp, este și angajat al ISU Dobrogea. Tânărul salvator a depus plângere penală împotriva şefului sau.

Andrei Dulban este din Argeș iar anul acesta s-a angajat ca salvamar la Costinești. Într-o seară după serviciu,...

Crimă șocantă, azi-noapte, în Piatra Neamț. O tânără de 16 ani a anunţat la 112 că l-a înjunghiat...

Marea şi-a luat din nou tributul. Un tânăr s-a înecat după ce a căzut de pe placa de stand-up paddle cu care intrase în apă. Acesta lucra pe o plajă unde amatorii sporturilor nautice închiriază astfel de echipamente iar la finalul zilei băiatul a vrut să încerce și el senzațiile tari, deși nu știa să înoate. Tragedia s-a petrecut la Mamaia, chiar sub ochii prietenului cu care intrase în apă. A fost găsit pe fundul mării după aproximativ 40 de minute. Medicii au încercat să îl resusciteze, dar în zadar.

Când s-a dat alarma că un băiat a dispărut în mare, două skijeturi de salvamar au plecat spre ultima locaţie...

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj miercuri, cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a Ambulanţei. El a...

Este cerere, dar lipsește oferta! Se întâmplă pe litoralul românesc, aici unde agenții economici din industria HoReCa se confruntă cu o criză a angajaților. Aceștia reclamă faptul că tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă vin, văd despre ce e vorba și după câteva zile renunță.

Răzvan este beach boy pe litoral de zece ani. A început ca un hobby, însă venitul adus l-a făcut să se...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233