Live

Hotelurile care nu sunt în programul Litoralul pentru Toți au pregătit și ele oferte pentru cei care aleg să vină la mare în septembrie. Pachetele turistice sunt atractive, iar agenţii de turism spun că se aşteaptă la un grad de ocupare de peste 50%. De exemplu, în Eforie preţul unei camere pe noapte porneşte de la aproximativ 100 de lei şi poate creşte în funcţie de servicii, iar dacă pachetul este luat prin program, atunci oamenii vor scoate din buzunare mai puţin bani. În staţiunea Mamaia, tarifele sunt ceva mai ridicate. La un hotel de 5 stele, pentru o noapte, turiştii vor plăti şi 1.000 de lei.

Un hotel din Mamaia nu a optat pentru programul Litoralul pentru Toți. Notorietatea de care se bucură îl face să...

Alegerea unui hotel unde să petreci un concediu sau doar câteva zile, poate fi o adevărată încercare. De cele mai multe ori, atunci când caută un anumit loc unde să-și petreacă vacanță, oamenii au o mulțime de cerințe, mai ales turiștii care vin cu cei mici la mare. Părinții care vor să vină pe litoral cu copii se uită de fiecare dată după oferte care să includă și activități pentru aceștia. Agenții de turism spun că segmentul family începe să prindă şi la noi contur.

Cazare „child friendly” este sintagma care ne răsună în cap atunci când vrem să plecăm cu cei mici la...

Minivacanța de Rusalii a început oficial. Primii turiști au ajuns deja pe litoral, iar rezervările au fost făcute și cu trei luni în avans. Hotelurile s-au întrecut în oferte care mai de care mai atractive, iar la agențiile de turism a fost forfotă mare, în această perioadă.

O mare agitată și un cer încărcat cu nori. Asta au găsit vineri dimineață primii turiști care au ajuns pe...

Lipsa condițiilor de pe plajele de pe litoralul nostru trimit românii în țările vecine. Doar câteva porțiuni de nisip au fost amenajate și numai în municipiul Constanța. Aici operatorii și-au instalat șezlongurile, și-au deschis beach barurile și își așteaptă clienții. Însă cabinele de schimbat și dușurile lipsesc cu desăvârșire din multe zone.

Turiștii care au ajuns zilele acestea pe litoral au descoperit mai multe lucruri care le creează disconfort: de la...

După minivacanța de Paște, urmează o alta. De Rusalii, românii se vor bucura de aproape patru zile libere. Așa că hotelierii au pregătit și ei pachete pentru turiștii care vor dori să vină la mare. Ofertele sunt pentru toate gusturile și buzunarele. Agenții de turism spun că oamenii au început deja să rezerve camerele la unitățile de cazare dorite.

Vor fi patru zile de distracție la malul mării în minivacanța de Rusalii. Chiar dacă mai este o lună,...

Și în stațiunea Mamaia au început pregătirile. Relaxarea restricţiilor de weekend a dat startul deschiderii staţiunilor pentru Paște şi 1 Mai. Patronii de restaurante și terase au început pregătirile. Mai ales că din această seară vor putea funcționa până la ora 22.00. Și plajele se pregătesc cu şezlonguri pentru turiştii care vor ajunge la mare.

De mult n-a mai avut Constanța un indice sub 3 la mia de îmbolnăviri. Relaxarea restricţiilor le dă aripi şi...

Online sau direct din piață. Zambile, lalele sau trandafiri. Florile sunt cadoul perfect pentru cei care duminică își aniversează ziua de nume. Florăriile au pregătit oferte pentru toate buzunarele. Prețurile buchetelor pleacă de la aproximativ 30 de lei și pot depăși 1.000 de lei în funcție de preferințe. Doritorii mai au o opțiune. Le pot comanda de pe internet, iar acestea ajung direct acasă la sărbătorit.

Florăriile au fost și ele afectate de pandemie. În toată această perioadă, încasările au scăzut...

Sărbători pascale, departe de lume, într-o oază de liniște. Delta Dunării se pregătește să primească turști în minivacanța de Paște si 1 mai. După mai bine de un an de pandemie, o parte din pensiuni se laudă cu un grad de ocupare de sută la sută. Mai mult, unii patroni cer adeverință de vaccinare sau oferă posibilitatea testării direct la unitatea de cazare.

Delta Dunării este una dintre destinațiile preferate de români. Turiștii care au ales să petreacă minivacanța...

Peste 100 de hoteluri vor fi deschise pe litoral pentru minivacanța de 1 Mai și Paște. Turiștii au început să facă rezervări și, chiar dacă fiecare stațiune are propriile atracții, Mamaia rămâne cea mai căutată. De redeschiderea stațiunilor nu se bucură doar oaspeții. Activitate la capacitate crescută în unitățile hoteliere înseamnă și potențiale locuri de muncă pentru cei rămași în șomaj.

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar vestea deschiderii stațiunilor a adus speranță pentru hotelieri...

Așa cum era de așteptat, hotelierii s-au întrecut în oferte. Pe lângă mesele tradiționale, sesiunile de masaj sau activitățile pentru cei mici, pachetele sunt completate cu oferte speciale. Cei mai inventivi au pregătit acces la Delfinariu și Microrezervație și transport gratuit până la biserică sau în Vama Veche, în funcție de situație. Până în prezent, câteva sute de turiști au rezervat deja sejurul la mare.

De 1 Mai și Paște, numeroși hotelieri au venit în întâmpinarea românilor care vor să petreacă la mare cu...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233