Live

Paiele, paharele și farfuriile din plastic sunt doar câteva din articolele care vor dispărea din rafturile magazinelor, de pe terese ori din restaurante începând cu 3 iulie. Măsura vine ca urmare a unei decizii implementate la nivel european pentru protecția mediului înconjurător. Procesul de înlocuire al acestora cu farfurii, tacâmuri sau caserole din materiale ecologice va aduce o serie de scumpiri spun producătorii și comercianții.

O serie de produse vor dispărea în mai puțin de o lună de pe piață. Din 3 iulie nu vom mai găsi în magazine...

Baza sportivă Triunghi din Constanța a intrat într-un con de umbră. În locul mingilor și al pașilor sportivilor, pe terenul de tenis zac astăzi grămezi de jar, simbolul grătarului făcut de oameni. Terenul pe care se antrenau sportivii cluburilor de fotbal s-a transformat și el într-un loc pentru picnic, iar covoarele și păturile sunt casa celor care au găsit aici un adăpost.

Așa arată astăzi complexul Triunghi din sudul municipiului Constanța. O bază sportivă demult uitată de...

Cu 44 de pahare - așa este sărbătorită tradițional ziua de 9 martie. Domnii curajoși ar trebui să bea conform tradiției câte un pahar în cinstea fiecărui martir. Anul acesta, însă, din cauza pandemiei, temerarii anilor trecuți au preferat să rămână precauți și doar să-și amintească de vremurile când goleau cu ușurință pahar după pahar.

Anul acesta, constănțenii nu prea s-au grăbit să respecte tradiția. I-am găsit totuși încă de dimineață...

Un dialog amuzant între un șofer și un polițist rutier a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului de...

Astăzi este junul Anului Nou, ultima zi a anului 2020, un an greu pentru întreaga planetă. Ceremonialul de...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233