Live

Relaxarea restricțiilor a dat startul evenimentelor. Motiv pentru care doamnele și domnișoarele au început goana după ținute care mai de care mai extravagante. Iar asta s-a văzut cel mai mult în încasările magazinelor, care au avut vânzări masive în această perioadă.

Posibilitatea participării la evenimente a fost așteptată de mulți dintre tineri. Este și cazul Deliei, care...

Paiele, paharele și farfuriile din plastic sunt doar câteva din articolele care vor dispărea din rafturile magazinelor, de pe terese ori din restaurante începând cu 3 iulie. Măsura vine ca urmare a unei decizii implementate la nivel european pentru protecția mediului înconjurător. Procesul de înlocuire al acestora cu farfurii, tacâmuri sau caserole din materiale ecologice va aduce o serie de scumpiri spun producătorii și comercianții.

O serie de produse vor dispărea în mai puțin de o lună de pe piață. Din 3 iulie nu vom mai găsi în magazine...

Se anunță vremuri grele pentru pomicultorii din Dobrogea. Livezile de caiși și piersici au fost grav afectate de fluctuațiile de temperatură din ultima perioadă. Au fost diferențe chiar și de 30 de grade, ceea ce a dus la îngheț. Iar pierderile provocate de acest fenomen în unele livezi sunt și de 80 la sută.

De departe, cele mai grele au fost lunile februarie și martie. De la 17-18 grade Celsius, s-a ajuns în câteva...

Iepuraşii sunt simbolul sărbătorilor pascale. În această perioadă, la Delfinariu, aceştia vor fi scoşi la vânzare sau chiar spre adoptaţie. Cei mai încântaţi sunt copiii, care nu ar concepe sărbătorile fără micii urecheaţi.

Paştele ortodox se apropie cu paşi repezi, iar părinții deja se gândesc la ce să le ofere micuților. Cine...

Le pipăie, le întorc pe toate părțile și le miros. Așa verifică mulți constănțeni produsele din magazine. Cele mai vizate sunt fructele și legumele. Așa se întâmplă și în cazul produselor de panificație. Nu puțini sunt cei care iau pâine fără mănuși. Medicii trag un semnal de alarmă și îi roagă pe oameni să fie responsabili, mai ales acum în pandemie.

Reporter: De ce puneți mâna pe toate?

Constănțean: Din obișnuință.

Reporter:...

Un incendiu violent a izbucnit vineri noapte, 4 decembrie, la o șiră de paie în comuna Oltina, județul...

232 de câini își caută stăpân. Constănțenii care își doresc un nou membru în familie, pot alege să adopte unul de la adăpost. Reprezentanții municipalității au anunțat că adăpostul este momentan la capacitate maximă și fac apel către iubitorii de animale, să vină să adopte un suflet. Campania de adopție continuă și în această perioadă, în mediul online.

Sara și Sofia au adoptat în urmă cu puțin timp doi căței. Li se pare un gest nobil, pe care l-ar repeta dacă...

Actriţa Draga Olteanu Matei a încetat din viaţă în această noapte, la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din Iaşi,...

Știința lui de ce - Jay Ingram

V-aţi întrebat vreodată de ce plângem când tăiem ceapa? Sau de ce şopârlele ţopăie de parcă ar face...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233