Live

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe străzile din cartierul Abator. Conform graficului de lucru,...

Biserica ortodoxă l-a sărbătorit astăzi pe Sfântul Pantelimon, mucenicul celor aflați în suferință. Enoriașii au venit de dimineață la Catedrala Arhiepiscopală, unde Înaltpreasfințitul Teodosie a oficiat slujba. Oamenii s-au rugat pentru sănătate și pace sufletească, au aprins lumânări și au luat Aghiasma Mică.

A fost forfotă la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Slujba de...

O vacanţă pe litoralul românesc nu ar avea niciun farmec fără o masă de peşte sau de fructe de mare. De asta se conving turiştii care vin în fiecare vară la malul mării şi nu pleacă de aici fără să îşi facă asemenea pofte. Iar bucătarii vin cu fel şi fel de reţete în care îşi pun amprenta pentru a da un gust autentic preparatelor pescăreşti.

La cherhanalele de pe litoral a fost mai aglomerat ca niciodată. Turiştii fie şi-au făcut rezervări din timp...

Au grijă ca fiecare turist sau constănțean care ajunge la plajă să fie în siguranță și să nu pățească nimic. Sunt pregătiți să intervină atunci când cineva are nevoie de îngrijire medicală și salvează zeci de oameni în fiecare zi. Vorbim despre medicii și paramedicii SMURD care sunt prezenți în punctele de prim ajutor de pe litoral. Misiunea lor este ca turiștii să aibă o vacanță fără evenimente nedorite.

O șenilată poate găzdui doi paramedici și o persoană care are nevoie de îngrijiri medicale. Autospeciala poate...

La malul mării plajele se împart între cei care vor doar plajă, soare şi o baie în mare şi cei care preferă sporturile nautice. Pe o plajă din Constanța se poate practica stand-up Paddle. Cu ajutorul unei vâsle și a unei plăci de surf, oamenii se pot bucura de senzații tari, pe mare. Peste 100 de mii de turiști sunt zilele acestea pe litoralul românesc.

Cel mai căutat cocktail de anul acesta este Hugo. Un cocktail cu prosecco, lime, mentă și apă minerală....

Cu mâncare și băuturi de acasă-așa vin unii turiști pe plajă. Aceștia preferă să facă economie și în loc să-și cumpere băuturi de la beach bar, preferă să golească rafturile magazinelor alimentare. Deși, în teorie, accesul pe plaje cu produse din exterior este interzis, nimeni nu pare să țină seama de această regulă.

Cozi la supermarket și rafturi golite - se întâmplă în stațiunea Mamaia. Mulți turiști preferă să consume...

Constănțenii și turiștii care vor să meargă la plajă în zona Trei Papuci sunt nevoiți să treacă mai întâi de gunoaie și buruieni, întreg accesul făcându-se pe niște scări degradate. Oamenii sunt nemulțumiți și dezamăgiți de felul în care arată locul. Și autoritățile, dar și cetățenii sunt responsabili – sunt de părere cei care ajung pe plajă.

E foarte greu aici, cu accesul la plajă”, spune o turistă.

Urât, urât, foarte...

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu a fost pe litoral în acest an şi nu a făcut plajă deoarece nu a avut...

La sediul Poliției stațiunii Eforie, la data de 23 iulie a.c., în jurul orei 17.30, s-a prezentat o femeie, care...

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitaţi să intervină...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233