Live

Un an și trei luni - atât au stat închise centrele SPA, din cauza pandemiei. După o lungă așteptare, oamenii s-au bucurat, în sfârșit de piscina interioară, saune și diferite terapii. Un centru SPA din Mamaia s-a deschis și își așteaptă acum clienții. Iar vremea pare să fi ținut cu administratorii, deoarece a plouat și oamenii nu au putut să iasă la plajă.

Pandemia a pus lacătul pe piscinele interioare și pe centrele SPA mai bine de un an. Cu pași mici dar singuri,...

Relaxarea restricțiilor a dat startul evenimentelor. Motiv pentru care doamnele și domnișoarele au început goana după ținute care mai de care mai extravagante. Iar asta s-a văzut cel mai mult în încasările magazinelor, care au avut vânzări masive în această perioadă.

Posibilitatea participării la evenimente a fost așteptată de mulți dintre tineri. Este și cazul Deliei, care...

Paiele, paharele și farfuriile din plastic sunt doar câteva din articolele care vor dispărea din rafturile magazinelor, de pe terese ori din restaurante începând cu 3 iulie. Măsura vine ca urmare a unei decizii implementate la nivel european pentru protecția mediului înconjurător. Procesul de înlocuire al acestora cu farfurii, tacâmuri sau caserole din materiale ecologice va aduce o serie de scumpiri spun producătorii și comercianții.

O serie de produse vor dispărea în mai puțin de o lună de pe piață. Din 3 iulie nu vom mai găsi în magazine...

Parlamentul European a aprobat astăzi definitiv certificatul digital al UE privind COVID-19, pentru a facilita...

Turismul de croazieră prinde din nou viață, după ce timp de un an și jumătate pandemia a anulat circuitele recreative pe mare și ocean. Firmele de crewing își caută acum echipaje pentru navele de pasageri, iar agenții de turism au pregătit oferte pentru turiști. Prețurile au intrat și ele la apă. Cei care vor să-și petreacă concediul într-o croazieră trebuie să fie vaccinate și testate COVID. Mai mult, la bordul lor nu pot urca mai mult de 200 de persoane.

S-a dat startul croazierelor pe mare și ocean. O parte din armatori și-au scos pe apă hotelurile plutitoare, spre...

Cântărește aproape jumătate de tonă și este vechi de 200 de ani. Este vorba de covorul salvat de pe insula Ada Kaleh, înainte ca ea să fie înghițită de ape. Acesta fusese dăruit de sultanul Abdul Hamid geamiei care se afla pe insulă. Acum covorul se regăsește la Moscheea Carol I din Constanța. Are o lungime de 14 metri, iar culoare predominantă este roșu, semn al regalității și divinității.

Insula Ada Kaleh care în limba turcă înseamnă „Insula Fortareață” s-a aflat până acum 51 de ani în...

Primele 30 de minute de parcare vor fi gratuite. Noile plăcuțe informative au fost deja montate în stațiunea Mamaia. Municipalitatea a acționat în zona 0 datorită numărului mare de turiști care ajung zilele acestea pe litoral. Șoferii vor putea plăti taxa prin mai multe metode, inclusiv online, prin aplicația Constanța Parking. Menționăm că până la intrarea în vigoare a regulamentului, parcarea este gratuită.

Cele 30 de minute, așa cum au fost prevăzute în Hotărârea de Consiliu Local, vor fi gratuite. Trebuie...

Cora continuă să sprijine și anul acesta sistemul medical pediatric românesc printr-o campanie de strângere de...

Vremea instabilă din weekend nu i-a împiedicat pe turişti să vină pe litoral. În primul weekend de vară, în staţiunea Mamaia au existat hoteluri aproape pline, iar la agenţiile de turism, vacanţele s-au vândut la foc continuu. Turiştii au profitat de preţurile din extrasezon şi nu au mai ţinut cont de vreme când a venit vorba de distracţie.

Vreme instabilă - de asta au avut parte cei care au venit pe litoral în primul weekend de vară. Totuşi, în...

Vremea capricioasă le dă planurile peste cap turiștilor care și-au rezervat vacanța la mare zilele acestea. Chiar dacă ploaia le-a anulat orele pentru bronzat, o parte dintre ei și-au ocupat timpul cum au știut mai bine: unii s-au plimbat cu telegondola, alții au vizitat întreg litoralul, până în sud. Operatorii din turism spun însă că vremea ploioasă le-a scăzut cu cel puțin 20% rezervările în perioada aceasta.

Reporter: Ce ați făcut zilele acestea?

Turist: Am fost până la Neptun, Costinești, le-am...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233