Live

Primii turiști au ajuns oficial pe litoral. Odată cu minivacanța de sărbători, litoralul a început încet - încet să se umple de oameni dornici de relaxare. Chiar dacă nu vor avea acces la distracțiile din anii precedenți, turiștii s-au bucurat de întâlnirea cu marea și speră să petreacă într-un mod cât mai plăcut. Weekendul acesta, aproximativ 35.000 de oameni sunt așteptați să ajungă pe litoral.

Alexandru a venit de la Pitești, împreună cu familia. Cei trei vor petrece sărbătorile în stațiunea Mamaia....

Această minivacanță va fi atipică pe litoral. Petrecerile sunt interzise, iar circulația pe timpul nopții este restricționată. Asta nu înseamnă că cei veniți la mare nu pot avea o vacanță plăcută. Distracții sunt la tot pasul, pentru cei aflați la malul mării.

Turiștii au început să vină pe litoral de vineri dimineață, din diferite colțuri ale țării. Chiar dacă...

Aproape 35.000 de turiști sunt așteptați în minivacanța de Paște și 1 Mai, pe litoral. Vama Veche și Mamaia sunt și de această dată vedetele, așa că și autoritățile se vor concentra mai mult pe aceste stațiuni. Sute de polițiști și jandarmi sunt pregătiți să intervină, iar cei care vor încălca legea vor fi sancționați.

Mai sunt doar trei zile până la minivacanța de Paște și 1 Mai, iar pe litoral se așteaptă să ajungă zeci de...

Vremea frumoasă din aceste zile a atras și primii turiști pe litoral. Deși ne despart numai două săptămâni până la începerea sezonului estival, românii sunt dornici să revadă marea. Cu câteva haine în valiză sau ghiozdane, au ținut drumul spre mare de la sute de kilometri distanță. Deși în stațiuni nu este deschis mai nimic, unii dintre ei și-au făcut dintr-un sandviș un veritabil prânz chiar pe nisip.

Soarele, briza mării și cele peste 15 grade celsius au făcut pachetul complet pentru o zi perfectă la malul...

Unitățile de cazare din stațiunile autohtone de la Marea Neagră se pregătesc pentru deschiderea oficială a...

Vremea caldă și prețurile atractive sunt ca un magnet pentru turiștii care vor să-și petreacă ultimele zile de vară la mare. Potrivit estimărilor, weekend-ul acesta sunt așteptați 110.000 de turiști pe litoral.

Goniți de căldura din țară sau de ploile din zonele muntoase, turiștii au venit în număr mare să-și...

A început Marea Dezinfecție ! Hotelurile si restaurantele au cumpărat mașini speciale cu care pulverizează biocide și substanțe virucide pe toate suprafețele. Se dezinfectează restaurantele, camerele de cazare, holurile, recepțiile și toată spatiile aferente. Mai e o zi pana la primii turiști care vor sosi la malul marii, vineri la prânz

Tot Litoralul își ia măsuri suplimentare în această vara, ca sa evite pe cât posibil răspândirea...

Prima plajă din Spania s-a deschis astăzi. Accesul se face doar cu rezervare online, la anumite ore și cu limită de locuri. El Rosario este prima locație din Tenerife care-și va primi turiștii dornici de soare și relaxare.

Prima locație din Spania care-și deschide porțile pentru turiști se numește El Rosario și se afla în Insulele...

Disperarea in turismul estival escaladează și-i face pe hotelieri sa dea un ultimatum Guvernului. Afaceriștii de la malul marii vor sa știe ceva sigur: când începe sezonul turistic și ce pretenții are statul de la ei, în privința securității medicale în hoteluri, restaurante, terase și pe plaja. Răbdarea patronatelor mai durează doar 48 de ore, după cum au anunțat astăzi.

Guvernul nu pare că se grăbește să publice normele de distanțare și măsurile medicale la care îi va obliga pe...

Rezervările din Delta Dunării au fost amânate. Puțin peste 90% dintre turiștii care trebuiau să petreacă fie Paștele, fie 1 Mai-ul în această zonă și-au reprogramat vacanța. Cei mai mulți au ales să viziteze Delta la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Doar 10% dintre turiști și-au anulat sejururile.

Delta Dunării este pentru mulți români, dar și străini o destinație unică. Turiștii găsesc aici mereu o oază...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233