Live

Aglomerat a fost și la Delfinariu. Weekendul de Sfânta Maria a început în forță încă de la primele ore ale dimineții. Chiar dacă au fost nevoiți să aștepte minute bune la coadă, oamenii nu s-au arătat deranjați. Și asta pentru că, spun ei, până la urmă bucuria micuților este ceea ce contează cel mai mult. De asemenea, din cauza numărului mare de constănțeni și turiști, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au decis să organizeze mai multe spectacole.

Încă de la primele ore la dimineții turiștii, dar și constănțenii s-au așezat la coadă pentru a vizita ...

Mizerie este și în cartierul Tomis III. Un loc de joacă pentru copii se transformă pe zi ce trece într-un focar de infecție. Cei mici sunt nevoiți să se joace printre gunoaie, iar adulții s-au săturat ca cei mici să stea într-un mediu plin de microbi. Au sesizat și autoritățile, însă nimeni nu a venit să igienizeze locul, cel puțin momentan.

Printre ambalaje, PET-uri, resturi alimentare, materiale sanitare, dar și alte deșeuri – așa s-au obișnuit să...

Elevii constănțeni continuă să își ceară drepturile, în stradă, prin proteste și scandări. Aseară, l-au așteptat pe premierul Florin Cîțu, venit la o ședință a liberalilor, și i-au cerut să rezolve problema transportului gratuit. De ani de zile, Asociațiile Elevilor le cer guvernanților să respecte Legea Educației.

Relaţia dintre elevi şi autorităţi s-a deteriorat grav în ultimul an marcat de criza sanitară, globală, dar...

Aproximativ 20 de reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa vor protesta, luni, în jurul orei 17.30,...

Turiștii care ajung în stațiunea Mamaia sunt dezorientați când vine vorba de achitarea parcării și de cele mai multe ori se plâng la unitățile de cazare că tarifele sunt prea mari. În ajutorul lor sar autoritățile locale care au încheiat un parteneriat cu hotelierii și agenții economici din stațiune. Astfel, clienții vor putea cumpăra și de la recepție tichete răzuibile cu care să își ocupe locul în parcările special amenajate de municipalitate. În plus, unii patroni spun că și-au montat blocatori pentru a-i opri pe cei care încearcă să ocupe abuziv locurile din fața hotelurilor.

Parcarea a devenit un lux pentru turiștii din stațiunea Mamaia după ce municipalitatea a introdus taxe pentru...

Bătrânilor din Constanța le este dor de cluburile de pensionari. Pavilioanele de vară din parcuri au fost închise ca măsură a limitării răspândirii virusului și nu funcționează nici până în prezent, deși activitățile economice, culturale și altele de petrecere a timpului liber au fost reluate. Vârstnicii sunt supărați că nu au acces în locul lor preferat de relaxare și socializare și le cer autorităților să îl reactiveze.

Așa i-am găsit pe câțiva dintre pensionarii care își petrec timpul în parcul Tomis II: jucând table și șah...

Vremea capricioasă a stricat vacanța miilor de turiști aflați în această săptămână pe litoral. Aceștia au fost nevoiți să înlocuiască ochelarii de soare și costumele de baie cu bluze și umbrele. Chiar dacă nu au putut să stea la soare, oamenii s-au plimbat prin stațiune și au găsit alternative pentru a se distra. Meteorologii anunță vreme instabilă zilele următoare, dar vin cu vești bune pentru sfârșitul săptămânii.

Plaje pustii și nisip răvășit de vânt. Așa arăta stațiunea Mamaia marți dimineață. Oamenii aflați pe...

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 3 iulie, la Iaşi, că reprezentanţi ai Gărzii Naţionale de Mediu...

Cu banii locatarilor - așa trebuie fie achitate pubelele de gunoi pentru colectarea selectivă. Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt revoltați și spun că această măsură este abuzivă. De cealaltă parte, municipalitatea spune că se va ajunge la un consens pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Această doamnă are peste 80 de ani. Se plânge că de luni bune doar ea se ocupă de aspectul scării. Gunoaiele...

Primarul Vergil Chițac a decis înființarea comitetelor de cartiere și crearea unui grup pentru a comunica direct...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233