Live

Sezonul turistic din 2020 a fost, în mare parte, plin de restricţii din cauza pandemiei, dar în 2021 lucrurile...

Paiele, paharele și farfuriile din plastic sunt doar câteva din articolele care vor dispărea din rafturile magazinelor, de pe terese ori din restaurante începând cu 3 iulie. Măsura vine ca urmare a unei decizii implementate la nivel european pentru protecția mediului înconjurător. Procesul de înlocuire al acestora cu farfurii, tacâmuri sau caserole din materiale ecologice va aduce o serie de scumpiri spun producătorii și comercianții.

O serie de produse vor dispărea în mai puțin de o lună de pe piață. Din 3 iulie nu vom mai găsi în magazine...

Restaurantele și-au deschis ușile pentru petrecăreți după ce autoritățile au relaxat măsurile, iar tinerii își fac din nou planuri de nuntă, botez sau alte evenimente în familie. Telefoanele sună, iar managerii își bifează din nou datele în agendă. Persoanele care vor petrece vara aceasta sunt cele care și-au reprogramat evenimentele de anul trecut. Pe lângă localuri, oamenii au rezervat și serviciile de foto-video.

Relaxarea măsurilor a atras după sine un număr mare de solicitări în restaurante și la terase. Managerii abia...

Restaurante la capacitate mărită, piscine care funcționează la interior și cluburi redeschise. Sunt posibile de astăzi, însă în anumite condiții și nu pentru toată lumea. Relaxarea a venit, chiar și așa, ca o gură de aer proaspăt pentru constănțeni. Pentru ca regulile impuse de pandemie să fie complet eliminate, este important ca oamenii să se vaccineze.

După mai bine de un an, asemenea petreceri sunt posibile din nou. Odată cu data de 1 iunie, autoritățile au...

Patronii de baruri, restaurante, cofetării și tot ce ține de alimentația publică de pe Litoral au dat startul vacanței la malul mării, în ciuda vremii ploioase și răcoroase. Chefii bucătari ai localurilor de fițe s-au întrecut într-un concurs de artă culinară unde au prezentat meniurile cele mai bune pe care le vom găsi în stațiunile de pe litoral. E primul eveniment la mare care marchează debutul sezonului estival.

Puntea de evenimente a unui yacht de lux s-a transformat pentru câteva ore într-un salon gastronomic de cinci...

Organizarea evenimentelor private (nunţi, botezuri, etc) cu 50 de persoane în locaţii închise şi 70 de...

Jacuzzi, saună și o gamă largă de servicii culinare. Așa se răsfață cei mai pretențioși turiști care aleg litoralul românesc ca destinație de vacanță. Resorturile de lux sunt alături de hotelurile de patru stele în topul preferințelor celor care ajung în concediu la mare. Și prețurile sunt pe măsură, însă pentru confort și o priveliște cu adevărat spectaculoasă, unii nu se mai uită la bani.

Stațiunea Mamaia se află și vara aceasta în topul preferințelor turiștilor care ajung în concediu pe litoral....

Guvernul a decis joi relaxarea mai multor restricții începând cu data de 1 iunie. În acest context, Edi Chereji,...

Constanța va avea cea mai mare promenadă din oraș la KM 0, în centrul istoric. În weekend o porțiune din bulevardul Tomis se va transforma în zonă exclusiv pietonală. Ceea ce înseamnă că mașinile nu vor mai avea voie să circule, iar cei care vor avea treabă, de exemplu, la tribunal, vor fi nevoiți să ocolească bulevardul. Consilierii locali au votat astăzi proiectul care prevede ca artera de circulație să fie destinată pietonilor.

O porțiune din bulevardul Tomis, va deveni, arteră pietonală în weekend. Proiectul „Constanța Coffee...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233