Live

Printre ouă colorate şi iepuraşi. Aşa își pozează părinții copiii cu ocazia sărbătorilor pascale. Studiourile nu au dus lipsă de clienți în această perioadă. Fotografii au pregătit pachete atractive, ca atât cei mari, cât și cei mici să se bucure de amintiri frumoase.

Maria şi Anastasia sunt verişoare. Pentru ele, este prima dată când au venit la un studio foto. Decorul de basm...

Copaci îmbrăcați în straie de iarnă, balustrade înghețate și mare învolburată. Peisajul glacial i-a scos pe constănțeni afară din case. Oamenii au ieșit la plimbare pe faleză încă de dimineață. Nu au mai ținut cont de gradele cu minus. S-au bucurat de zăpadă și de fotografiile făcute la malul mării.

Peisajul de iarnă a fost un pretext ideal pentru o ședință foto. Oamenii au imortalizat spectacolul oferit de...

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor viața. Vrem să fim bine, să îi știm sănătoși pe cei dragi, iar atunci când avem un moment fericit, ne dorim să-l imortalizăm. În ajutorul nostru vin fotografii, care își deschid ușile studiourilor și fac tot posibilul să activeze în condiții de siguranță. Și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, își înfrumusețează spațiile de lucru.

O mașinărie care face zăpadă artificială este bucuria copiilor. Costă câteva sute de euro și este una dintre...

Câmpurile violet din sudul Franței s-au mutat în această perioadă în județul Constanța. La Pecineaga a avut loc cea de-a doua ediție a festivalului lavandei. Mii de oameni au venit pentru a se bucura de parfumul acesteia și pentru a se fotografia în câmpurile mov. Dincolo de mireasma plăcută, lavanda este renumită pentru efectul său terapeutic.

Familia Bălănică, cea care deține câmpurile de lavandă a fost și în acest an gazda evenimentului. Oamenii...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233