Live

Baschet, dans, mascote, face painting, confetti și multe alte surprize vă așteaptă în această vară la...

Directorul artisitc al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Tokyo, Kentaro Kobayashi,...

Alegerea unui hotel unde să petreci un concediu sau doar câteva zile, poate fi o adevărată încercare. De cele mai multe ori, atunci când caută un anumit loc unde să-și petreacă vacanță, oamenii au o mulțime de cerințe, mai ales turiștii care vin cu cei mici la mare. Părinții care vor să vină pe litoral cu copii se uită de fiecare dată după oferte care să includă și activități pentru aceștia. Agenții de turism spun că segmentul family începe să prindă şi la noi contur.

Cazare „child friendly” este sintagma care ne răsună în cap atunci când vrem să plecăm cu cei mici la...

Aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost ridicate în Anglia luni, redenumită...

În urmă cu un an primeam vestea că Teatrul de Vară din Mamaia va fi scos din nou la lumină de un proiect de reabilitare al Consiliului Județean Constanța. Conducerea s-a schimbat, însă, și acesta a fost dat uitării, cel puțin pentru o perioadă. Reprezentanții CJC spun că vor trimite în teren echipe pentru evaluarea clădirii. În acest moment, aceasta a ajuns un real focar de infecție și reprezintă un real pericol pentru trecători. Pe zi ce trece cad bucăți întregi de tencuială din pereții teatrului.

Pereți scorojiți, bucăți de metal ieșite din balcoanele mici și rupte, dar și saci întregi de gunoi... toate...

Primăria Municipiului Constanța implementează proiectul „Dezvoltarea industriilor culturale și creative în...

După ce ani la rând a fost casă pentru oamenii fără adăpost, Teatrul de Vară Soveja a fost igienizat și este pregătit să primească din nou spectatori. În viitorul apropiat, autoritățile speră chiar să îl reabiliteze cu fonduri europene. Până atunci însă, Grădina de vară va putea închiriată de agenți economici privați pentru evenimente și spectacole.

Cu ani în urmă, sute de turiști și constănțeni se înghesuiau la porțile Teatrului de Vară Soveja pentru a...

Starea de alertă s-a prelungit cu încă 30 de zile, începând de astăzi....

În perioada sezonului estival, pe lângă petrecerile de pe plajă sau celebrele cluburi de la malul mării, oamenii se pot bucura și de evenimente cu tematică diferită. O cramă din localitatea constănțeană Rasova pregătește periodic spectacole sau concerte cu invitați de seamă. Organizatorii vor să îmbine astfel distracția cu natura și aerul curat.

La marginea podgoriei vremea este minunată, pentru că zeci de oameni au venit să se distreze la un eveniment...

Oraşul de la malul mării are din acest weekend cea mai mare zonă de promenadă! „Constanţa coffee break” se lansează cu un festival de muzică, mâncare şi sport în Parcul Arheologic din Constanţa. O parte din bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă, astfel că şoferii care vor să ajungă în centrul istoric sunt nevoiţi să renunţe la maşini pentru o plimbare alături de cei dragi. Autorităţile dau asigurări că aceasta este o primă etapă a proiectului, urmând ca până în toamnă, zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

„Constanța coffee break” ia startul în acest sfârșit de săptămână, oferindu-le constănțenilor și...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233