dobroge.tv

Live

Politica privind diversitatea

Postul de televiziune Dobrogea TV şi-a dezvoltat o politică care să îl ajute să integreze forţa de muncă diversificată şi să beneficieze de aceasta obţinând performanţă. Aici am dezvoltat un mediu de muncă în care fiecare angajat să se simtă valorizat şi să îşi folosească/ dezvolte potenţialul.

1.Contextul și sfera politicii
Misiunea companiei, Valorile împărtășite și Codul de conduită ale companiei Dobrogea TV le oferă tuturor angajaților un set clar de principii pe care să le utilizeze în viața de zi cu zi de la locul de muncă.
Postul de televiziune Dobrogea TV se angajează să ofere siguranță, diversitate, se angajează față de muncitori și de munca în echipă.
Diversitatea reprezintă o parte integrală a strategiei companiei Dobrogea TV, iar Politica de față reflectă angajamentul Managementului și Echipei de leadership executiv privind diversitatea în cadrul forței de muncă.

2. Declarație privind viziunea referitoare la diversitate
Dobrogea TV se angajează să creeze și să mențină o cultură care generează o performanță și rezultate extraordinare. Diversitatea este esențială pentru succesul pe termen lung al companiei Dobrogea TV. Această televiziune prețuiește și cultivă diversitatea, întrucât aceasta permite:
•cunoașterea și adresarea necesităților clienților, atât astăzi, cât și în viitor;
•tuturor angajaților să se simtă prețuiți și că pot să lucreze la cel mai înalt nivel al abilităților lor;
•companiei Dobrogea TV să aibă acces la cel mai mare rezervor de talente posibil.

3. Definiția și beneficiile diversității
Diversitate înseamnă includere – recunoașterea tuturor acelor diferențe de educație, creștere, cultură și experiență care ne fac pe fiecare dintre noi unic și special. Dobrogea TV se angajează să selecteze, recruteze, dezvolte și să sprijine persoanele exclusiv pe baza abilității și calificărilor lor profesionale, indiferent de rasă, sex, culoarea pielii, naționalitate sau origine etnică, clasă socială, religie, vârstă, dizabilitate, stare civilă, orientare sexuală sau identificare de gen, opinie politică sau orice alt statut protejat prin legislația aplicabilă. Suntem de părere că o forță muncă diversă oferă cea mai bună sursă de talent, creativitate și experiență. Persoanele cu diferite istorii și experiențe de viață pot identifica oportunități și adresa probleme din puncte de vedere diferite. Încurajând diversitatea, ne consolidăm potențialul de a genera noi idei și astfel de a ne îmbunătăți capacitatea de a ne adapta schimbărilor. Aceasta înseamnă că suntem în măsură mai bună să înțelegem diferitele nevoi ale clienților noștri la nivel global și prin furnizarea de servicii excepționale către aceștia, să oferim câștiguri superioare acționarilor noștri. Un loc de muncă divers este mai interesant și atractiv pentru angajații curenți și cei potențiali, astfel îmbunătățind motivarea și retenția angajaților.

4. Diversitatea în cadrul Dobrogea TV Compania Dobrogea TV se străduiește să fie un angajator la alegere, care atrage cei mai talentați angajați disponibili. Noi selectăm, reținem și dezvoltăm cele mai bune persoane pentru funcțiile din cadrul companiei pe bază de merit și competențe aferente poziției – fără a discrimina.
Acolo unde este cazul, vom angaja agenții externe care ne ajută să identificăm, să selectăm și să evaluăm candidații.

În fiecare an, managementul va evalua și raporta cu privire la următoarele aspecte:
• proporția relativă de femei și bărbați din forța de muncă de la toate nivelurile;
• informații statistice și tendințe privind vârsta, cultura și istoricul profesional al angajaţilor;
• obiectivele măsurabile pentru atingerea diversității în ceea ce privește sexul și vârsta; și progresul făcut înspre realizarea acestor obiective.

Angajații Dobrogea TV vor demonstra, prin intermediul acțiunilor și cuvintelor acestora, că prețuirea și gestionarea diversității reprezintă un element cheie al culturii Dobrogea TV.
În mod special, angajații:
• vor prețui și cultiva conștientizarea diversității într-un mediu de lucru deschis și inclusiv;
• vor avea toleranță zero față de orice formă de discriminare sau hărțuire;
• vor răspunde la așteptările variabile ale angajaților, inclusiv echilibrul muncă-viață;

Persoanele din management:
• își vor baza toate deciziile privind recrutările exclusiv pe merit după ce au încurajat trimiterea aplicațiilor din partea tuturor persoanelor cu calificări adecvate;
• își vor baza deciziile privind promovările pe performanță, potențial și demonstrare activă a valorilor Dobrogea TV;
• le vor oferi angajaților un mediu de lucru care le permite să aibă succes.

Fiecare angajat al companiei Dobrogea TV ar trebui să-și prețuiască colegii ca indivizi și să fie conștient de efectul pe care acțiunile și cuvintele acestuia îl poate avea asupra altora.

Vă rugăm să contactați reprezentantul departamentului de Resurse Umane pentru orice întrebări privind această politică.

Închide pagina
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233