dobroge.tv

Live

Politica editorială

Dobrogea TV este cel mai important creator de programe de televiziune in regiunea dintre Dunare si Marea Neagra. Acest post de televiziune se apropie de împlinirea primului deceniu de activitate, aflându-se în plină dezvoltare: creşerea grilei de programe, format de difuzare HD, si extinderea zonei de acoperire la judeţele Constanţa şi Tulcea.

ABORDARE JURNALISTICĂ

Misiunea noastră este de a readuce în prim plan valorile jurnalismului: informația relevantă şi obiectivitatea. Ne concentrăm pe știri exclusive, analize şi investigații. Difuzăm zilnic informații proaspete, selectând, însă, doar acele știri de strictă actualitate, cu adevărat importante pentru public. Dobrogea TV produce şi difuzează o gamă largă de emisiuni cu scopul de a satisface exigenţele unui public telespectator complex: emisiuni informative, emisiuni centrate pe administraţie, economie, social, cultură, educaţie şi lifestyle. Într-o lume tot mai interconectată și globalizată, informațiile de interes nu încep și nici nu se opresc la granițele țării. Aducem în atenția telespectatorilor evenimente internaționale care pot avea impact pentru economia românească, prezentând, totodată, în context internațional evoluții și evenimente din piața locală.

INDEPENDENȚĂ EDITORIALĂ

Credem într-o politică editorială echilibrată şi în rolul nostru de a reflecta obiectiv realitatea. Acest deziderat corespunde atât nevoii noastre de a ne face meseria corect şi profesionist, fără alte limitari decât cele impuse de lege şi deontologie, cât şi nevoii publicului de a avea acces la un astfel de produs media. Ne dorim ca programele noastre să contribuie la progresul educaţiei, la promovarea culturii, la dezvoltarea mediului de afaceri, dar mai ales la regăsirea identităţii specifice arealului dobrogean, pentru că Dobrogea TV este “Aproape de oameni”, o deviză de care ţinem seama în tot ceea ce facem.

SCOPURILE POSTULUI DE TELEVIZIUNE DOBROGEA TV:

 1. Să ofere știri și informații imparțiale pentru a ajuta oamenii să înțeleagă și să se conecteze cu lumea din jur.
  Dobrogea TV furnizează știri corecte și imparțiale, actualități și programe factuale pentru a construi înțelegerea oamenilor despre regiunea Dobrogea, toate părțile României și ale lumii. Conținutul său este furnizat la cele mai înalte standarde editoriale.
 2. Să sprijine învăţarea pentru oameni de toate vârstele.
  Dobrogea TV îşi propune să îi ajute pe toţii telespectatorii să înveţe despre diferite subiecte în moduri pe care le vor găsi accesibile, antrenante, inspiraţionale şi provocatoare. Dobrogea TV oferă conţinut educaţional pentru a sprijini învăţarea copiilor şi adolescenţilor atât din Dobrogea cât şi din restul ţării.
 3. Să dezvolte servicii de producţie creative, de înaltă calitate.
  Serviciile noastre de producţie video trebuie să fie distincte de cele furnizate în altă parte și ne asumăm riscuri creative pentru a dezvolta abordări noi și conținut inovator.
 4. Să reflecte, să reprezinte și să servească diversele comunități ale Dobrogei şi ale întregii ţări.
  Dobrogea TV îşi propune să reflecte diversitatea culturală a Dobrogei şi a României atât în ​​producția sa, cât și în serviciile sale. Procedând astfel, Dobrogea TV doreşte să prezinte cu acuratețe și autenticitate viețile oamenilor din România și să sensibilizeze diferitele culturi și punctele de vedere alternative care alcătuiesc societatea sa. Acest post de televiziune se va asigura că furnizează produse și servicii care răspund nevoilor regiunilor și comunităților întregii ţări. Dobrogea TV vrea să aducă oamenii împreună pentru experiențe comune și să contribuie la coeziunea socială.

VALORILE POSTULUI DE TELEVIZIUNE Dobrogea TV

Am stabilit un set de valori pentru toată lumea care lucrează la Dobrogea TV. Ele ne ghidează deciziile din fiecare zi şi modul în care ne comportăm:
 • Încrederea este fundamentul Dobrogea TV. Suntem independenţi, imparţiali şi sinceri.
 • Punem publicul în centrul tuturor activităţilor noastre.
 • Ne respectăm reciproc şi valorizăm diversitatea noastră.
 • Suntem mândri că putem oferi servicii de calitate şi valoare.
 • Creativitatea este baza funcţionării organizaţiei noastre.
 • Suntem o unitate. Lucruri valoroase se întâmplă atunci când lucrăm în echipă.


Închide pagina
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233