dobroge.tv

Live

HOTĂRÂREA 72 A CJSU CONSTANŢA

Judeţul Constanţa a depăşit indicele de 3 la mia de locuitori - ce măsuri vor fi luate în fiecare localitate! INCIDENŢA CAZURILOR

Judeţul Constanţa a depăşit indicele de 3 la mia de locuitori - ce măsuri vor fi luate în fiecare localitate!  INCIDENŢA CAZURILOR
11 noiembrie 2020
Publicitate

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a dat publicităţii raportul care conţine rata incidenţei cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile (28.10 - 10.11.2020). Situaţia cea mai îngrijorătoare continuă să fie în oraşul Ovidiu, care se află deja în carantină, din data de 7 noiembrie. Aici incidenţa a ajuns la 7,15 cazuri la mia de locuitori. Urmează municipiul Constanţa, cu 5,78, apoi localitatea Agigea, cu o incidenţă de 5,73. 

De remarcat că mai multe localităţi din judeţul Constanţa au depăşit pragul de 3 la mia de locuitori, ceea ce presupune intrarea localităţilor în scenariul roşu. În această situaţie se află: Medgidia, Năvodari, Negru Vodă, Corbu, Cumpăna, Dumbrăveni, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Seimeni, Valu lui Traian. Alte localităţi, precum Mangalia, Cernavodă, Eforie, Hârşova, Techirghiol, Cogealac, Mircea Vodă, Topraisar, Tuzla, se apropie de incidenţa de 3.

Judeţul Constanţa a depăşit pragul de 3/1.000 locuitori

Instituţia Prefecrului a anunţat că CJSU Constanța a constatat depășirea ratei de incidență de peste 3/1.000 locuitori, în județul Constanța. "Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 72 a CJSU Constanța, care prevede constatarea depășirii ratei de incidență peste pragul de 3/1.000 locuitori, în cazul județului Constanța.În acest moment, rata de incidență cumulată a județului Constanța a ajuns la 3.89/1.000 locuitori, ca urmare a pozitivării, în ultimele 14 zile, a 3.003 persoane, din totalul de 771.841 de locuitori.Primăriile din tot județul vor întreprinde demersuri pentru respectarea pe teritoriul acestora a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform anexelor 1-6, actualizate odată cu intrarea în vigoare a prezentei hotărâri CJSU.Excepție va face orașul Ovidiu, unde măsura carantinării zonale este în vigoare începând cu data de 7 noiembrie a.c., ora 20:00, pe o perioadă stabilită prin ordin DSU de 14 zile", se arată în comunicatul Prefecturii.

Măsurile luate pentru combaterea răspândirii îmbolnăvirilor de coronavirus - Hotărârea 72 a CJSU Constanţa

Sursă foto: HotNews



Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233