dobroge.tv

Live

Veste bună pentru constănţeni: nu se mai plăteşte parcarea! ''Nu poți să pui oamenii să plătească ceva ce nu există"

19 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Plata parcării în Constanţa a fost un subiect intens dezbătut. Deşi regulamentul parcărilor a fost anulat de instanţă, fostul primar al Constanţei, Decebal Făgădău, anunţa în iulie 2020 că parcarea trebuie plătită, indiferent de decizia instanţei.

Ieri, actualul primar al Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat însă că se va respecta decizia instanţei şi astfel constănţenii nu vor mai fi obligaţi să plătească "ceva ce nu există".

„Am luat act de hotărârea instanței de a suspenda amendarea celor care nu plătesc parcarea. Așa cum am mai spus și scris, atât timp cât Regulamentul parcărilor e anulat, parcarea nu poate fi considerat un serviciu oferit populației pentru că nu e definit nicăieri. Mai simplu spus, nu poți să pui oamenii să plătească ceva ce nu există. Mâine voi da dispoziție ca Poliția locală să nu mai amendeze și Confort Urban să blocheze softul prin care se încasa plata prin sms pentru ca oamenii să nu mai fie păcăliți. Vom comunica pe toate canalele posibile această nouă realitate”, a spus primarul Vergil Chițac.

Acesta a spus că situația va fi reglementată într-un nou regulament al parcărilor ce va fi adoptat cât mai repede posibil.

Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233