dobroge.tv

Live

CARANTINĂ JUDEȚUL CONSTANȚA

Prefectul Constanței: Orașul Năvodari va intra în carantină de mâine, ora 20:00

Prefectul Constanței: Orașul Năvodari va intra în carantină de mâine, ora 20:00
21 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Ca urmare a ratei ridicate de incidență a cazurilor de coronavirus, orașul Năvodari va fi carantinat de duminică, 22 noiembrie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța se va întruni sâmbătă, 21 noiembrie, în vederea stabilirii carantinării orașului Năvodari pe o perioadă de 14 zile, din cauza incidenței de COVID-19. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla de duminică seară, ora 20.00, potrivit prefectului județului Constanța, Silviu Coșa.

Năvodari va intra în carantină de mâine seară, mai mult ca sigur. Nicio altă localitate nu se apropie de punctajul din analiza de risc care să necesite impunerea carantinei. Localităţile în carantină sunt, acum, cele din zona metropolitană a Constanţei”, a declarat prefectul Constanței, Silviu Coșa, citat de Știrile PRO TV.

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 din Năvodari, din ultimele 14 zile, a ajuns la 5,99 la mia de locuitori.

Reamintim că municipiul Constanța a intrat în carantină timp de 14 zile începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20:00. -- ATENŢIE, CONSTĂNŢENI! Din această seară, intrăm în carantină: în ce situaţii se poate intra şi ieşi din oraş!

Totodată, alte șapte localități din județul Constanța urmează să fie carantinate pentru 14 zile, începând de sâmbătă, 21 noiembrie. În același timp, în orașul Ovidiu va fi prelungită carantina pentru încă două săptămâni -- JUDEȚUL CONSTANȚA. Șapte localități intră în carantină de mâine, iar la Ovidiu a fost prelungită carantina timp de 14 zile

De asemenea, pentru a părăsi locuința și localitatea, constănțenii trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere -- Cum arată declarația pe proprie răspundere și pentru ce pot părăsi constănțenii localitatea! DESCARCĂ DECLARAŢIA


Sursă foto: Manager.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233