dobroge.tv

Live

Doliu la Universitatea Ovidius: Mirela Iordan, bibliotecară de 25 de ani, s-a stins din viaţă!

Doliu la Universitatea Ovidius: Mirela Iordan, bibliotecară de 25 de ani, s-a stins din viaţă!
22 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Universitatea Ovidius din Constanţa este în doliu după ce bibliotecara Mirela Iordan s-a stins din viaţă fulgerător după ce a suferit un anevrism de aorta.

Colegii de la Universitatea Ovidius din Constanţa au transmis: „Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al colegei noastre, Mirela Iordan, bibliotecar, timp de 25 de ani, în cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa. Prin firea sa prietenoasă, deschisă, veselă şi tonică, doamna Mirela Iordan va rămâne în amintirea noastră ca un om cu un caracter deosebit, mereu aproape de colegi şi studenţi. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească în pace! Comunitatea academică a Universităţii „Ovidius” din Constanţa“.

Mirela Iordan a fost şi șefa de campanie a Corinei Martin. Fostă candidată la Consiliul Local, aceasta avea 54 de ani și activa în cadrul Bibliotecii Virtuale a Universității Ovidius din Constanța.

Corina Martin a transmis mai multe mesaje emoţionante după ce prietena sa s-a stins din viaţă.

"Fulgerator. Pur si simplu...Ce este viata?! Si cat ai insistat, aseara, sa facem noi fotografia asta!!!! Dar daca mi-ar fi spus cineva ca aceasta va fi ultima oara....cate as fi putut sa schimb, ca sa nu pleci ????!!!

Erai atat de vesela..si aseara...asa ca intotdeauna!!! Cine putea sa creada ca "totdeauna" se poate sfarsi atat de usor...

Nu tu, sora mea buna si frumoasa, cum iti spuneam eu.....nu tu ...! Tu nu trebuia sa pleci! Ti-am scris acum doua seri ce sa faci daca mie mi se intampla ceva....si mi-ai promis, razand, ca totul va fi bine!!!!!

Sunt cu tine, aici...sa nu-ti fie frica!!!"

"Totul va fi bine", spuneai mereu...Dar tu ai plecat in poiana asta verde si frumoasa, prea devreme...Si doar ce o descoperisem...si ne bucuram de Soare, si de lumina. Nu voi uita niciodata ca am simtit atunci ca am ajuns intr-o alta dimensiune...

Pana cand ne vom reintalni, alearga catre Soare, Mirela Iordan!"

"Parca ai luat cu tine toata negura, tot zbuciumul si toata framantarea..si ai lasat senin, cum faceai tu in toate si in orice..."


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233