dobroge.tv

Live

NERVI ÎNTINŞI LA MAXIMUM

Cozi kilometrice între Valu lui Traian şi Constanţa: oamenii care veneau la muncă, controlaţi la documente! Constănţenii dau vina pe autorităţile locale

Cozi kilometrice între Valu lui Traian şi Constanţa: oamenii care veneau la muncă, controlaţi la documente! Constănţenii dau vina pe autorităţile locale
23 noiembrie 2020
Publicitate

A fost o aglomeraţie infernală în această dimineaţă, pe drumul dintre Valu lui Traian şi Constanţa. Oamenii care veneau la muncă în municipiu s-au văzut obligaţi să aştepte zeci de minute, la o coadă kilometrică, maşinile circulând bară la bară. Oamenii acuză autorităţile locale că nu au făcut nimic pentru a evita această situaţie şi au făcut un apel pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

"Bătaie de joc! Azi dimineață oamenii au făcut mai mult de două ore între Valu și Constanța. Oameni care voiau să ajungă la muncă. Și la muncă trebuie să ajungi la timp.Fac un apel la autoritățile locale să găsească urgent o soluție ca acest lucru să nu se mai întâmple.

Soluții există:

Completarea declarației s-ar putea face online, chiar de pe telefonul personal, iar la finalizare se va emite o imagine cu codul ce trebuie scanat de către organul competent. Pe cât de simplă este emiterea, pe atât de simplă este și verificarea acestuia, verificare ce poate fi realizată prin utilizarea camerei oricărui tip de smartphone, care va returna instant dacă declarația este validă.

Aplicația va returna astfel pe dispozitivul organului de control poza solicitantului, împreuna cu un mesaj de aprobare în cazul în care datele din declarație coincid cu datele din cartea de identitate, iar declarația a fost completată în ziua curentă, sau respingere, în cazul în care oricare dintre condițiile de mai sus nu este îndeplinită.

Aceasta operatiune ar dura practic câteva secunde pentru fiecare mașină, presupunând că sunt mai mulți ocupanți în ea, fiind necesară doar verificarea pozei cu solicitantul, dacă mesajul primit este valid.

Pe viitor, dacă organele de control ar avea, la intrările în oraș, amplasate niște camere performante, aceste coduri ar putea fi scanate din mers. Dar asta se va putea întâmpla atunci când nu vom mai vota aceleași și aceleași partide care ne conduc țara de 30 de ani.Suntem în 2020. Țara asta are nevoie de evoluție și pandemia asta ne-a arătat cât de înapoiați suntem față de alte state ale UE", a scris Cristina Rizea pe pagina de Facebook Valu lui Traian Info.

"Nesimțire și lipsă de respect față de cei care merg la muncă, din partea autorităților", a scris un alt constănţean.

Ce spune Poliţia Constanţa

„Având în vedere specificul zonei respective, de la intrarea în municipiul Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian, în sensul că traficul este unul aglomerat pe acel tronson de drum, s-a creat un ambuteiaj în cursul acestei dimineți. În momentul în care au sesizat, polițiștii au suplimentat numărul de efective, iar traficul a fost decongestionat. Dacă situația o va impune, se va suplimenta numărul de efective și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina astfel de situații și pentru ca cetățenii să ajungă în timp util la destinații. Pentru a reduce timpul de staționare în filtre vă recomandăm să pregătiți din timp documentele necesare deplasării pentru a fi verificate”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

SURSĂ FOTO: VALU LUI TRAIAN INFO


Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233