dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMŢ. A murit un alt pacient transferat la Leţcani

TRAGEDIA DE LA PIATRA NEAMŢ. A murit un alt pacient transferat la Leţcani
25 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un alt pacient transferat la Spitalul mobil de la Lețcani, în urma incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț, a murit. Dintre cei șase pacienți transferați la Iași, doar unul mai este în viață, fiind în stare gravă.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a precizat, miercuri, 25 noiembrie, că a murit încă un pacient dintre cei care au fost transferaţi la Leţcani în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

„Până acum am îngrijit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi aproape 4.000 de pacienţi, iar 500 dintre ei provin din alţe judeţe. Din nefericire unii au decedat, aşa cum s-a întâmplat cu încă un pacient adus de la Neamţ. Mai îngrijim doar un bolnav din acest grup de pacienţi transferat la noi. Nici unul nu avea arsuri, erau infectaţi cu COVID, fiind în stare foarte gravă”, a spus medicul Carmen Dorobăţ, citată de News.ro.

Reamintim că sâmbătă, 14 noiembrie, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț, a avut loc un incendiu în urma căruia, 10 persoane au murit și șase au fost transferate la Lețcani. Ulterior, cinci din cele șase victime transferate au murit. -- FILMUL TRAGEDIEI de la Piatra Neamţ: 8 bolnavi au ars de vii, alţi doi au murit în drum spre Urgenţe! IMAGINI după stingerea focului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233