dobroge.tv

Live

Cum explică o profesoară de Limba Română, intriga unui basm, în timpul orelor online: ''O fată de domnitor, fata preşedintelui, se f**e cu unu care vinde baraboi în piaţă'' - VIDEO

25 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară de Limba Română a ajuns virală pe reţelele de socializare după ce a ales să explice intriga unui basm pe ''înţelesul'' elevilor., folosind un limbaj total neadecvat pentru un cadru didactic. 

Profesoara Daniela Fulga, de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, a fost  filmată însă de un elev, iar acum se află în atenţia conducerii colegiului, care a declanşat o anchetă internă. „Este relaţia de iubire, mă…! Este între o fată de domnitor, fata preşedintelui, se f**e cu unu care vinde baraboi în piaţă”, spune profesoara.

Directorul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, Gălăţan Susana, a declarat pentru „Adevărul” că la nivelul instituţiei de învăţământ „s-a constituit Comisia de Cercetare Disciplinară care o să analizeze atitudinea, tonul şi ce s-a întâmplat acolo”.

De asemenea, directorul spune că profesoara a motivat incidentul prin faptul că „s-a pierdut cu firea” în acele clipe. Până în momentul în care ancheta va fi finalizată, profesoara Daniela Fulga va susţine în continuare orele online de Limba şi Literatura Română.

Sursă video: bistriteanul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233