dobroge.tv

Live

Un adolescent a fost arestat la domiciliu, după ce a bătut o tânără despre care credea că este amanta tatălui său. VIDEO

27 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un adolescent de 16 ani din Olt, a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce lovește o fată de 18 ani, despre care crede că este amanta tatălui său.

Imaginile au fost filmate în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, în localitatea Călui din județul Olt. Povestea a devenit însă publică doar după ce tânăra de 18 ani a depus plângere.

În urma agresiunii, fata a avut nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Alina, povestește că a fost la niște prieteni și a apelat la tatăl băiatului pentru a o duce acasă. Pe drum însă, au făcut accident.

Eu sunt doar prietenă cu tatăl acestui băiat. Pe el nu-l cunoşteam. Nu am nicio relaţie cu tatăl lui. M-a dus acasă şi pe drum a făcut accident. Eu am coborât din maşină, aşteptam pe marginea drumului şi m-am trezit luată la bătaie", a declarat tânăra, conform Adevărul.

Agresorul, în vârstă de 16 ani, și-a ieșit din minți, crezând că tatăl său și Alina au o relație intimă. În imaginile filmate se poate observa cum adolescentul s-a repezit spre fată, împingând-o. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul de pe marginea drumului, moment în care adolescentul a continuat să o lovească cu picioarele.

După ce băiatul a fost reclamat, iar polițiștii au văzut imaginile filmate de camera de supraveghere, acesta a fost arestat pentru 24 de ore. Decizia finală a fost dispunerea în arest la domiciliu a agresorului, pentru 30 de zile.


Sursă foto: captură ecran Adevărul.ro

Sursă video: Youtube Ionuț Jifcu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233