dobroge.tv

Live

Câteva secunde fac diferenţa între viaţă şi moarte! Cum a scăpat pilotul Romain Grosjean după ce maşina i-a luat foc - VIDEO

30 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Întreaga lume a rămas impresionată de accidentul teribil ce a avut loc ieri, în Formula 1 atunci când maşina pilotului Romain Grosjean a luat foc, după ce s-a izbit violent de un parapet metalic.

Accidentul s-a produs chiar în startul Marelui Premiu al Bahreinului, după ce Romain Grosjean i-a tăiat calea unui adversar, rusul Kvyat, iar acesta nu l-a mai putut evita și au intrat în coliziune. Maşina lui Grosjean a lovit bariera cu o viteză de peste 225 km/h. Monopostul a spulberat parapetul, s-a rupt în două și a luat foc aproape instantaneu, scrie digi24.ro.

Chiar dacă a fost implicat într-unul dintre cele mai teribile accidente din istoria Formulei 1, Romain Grosjean a scăpat ca prin minune: a ieșit din mașină pe propriile picioare.

Combinezonul său a fost cuprins de flăcări, însă norocul său a fost că acest echipament este proiectat să reziste 30 de secunde la flăcări, timp suficient pentru ca responsabilii cu securitatea să intervină cu stingătoarele.

Piloții din Formula 1 și spectatorii prezenți la Marele Premiu al Bahreinului au salutat în picioare salvarea miraculoasă a lui Romain Grosjean.

Ulterior, pilotul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Nu are însă decât arsuri ușoare, plus o coastă afectată, mai scrie sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233