dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Opt firme vor împodobi orașul de Crăciun: constănțenii pot vota zona cu cel mai frumos decor

CONSTANȚA. Opt firme vor împodobi orașul de Crăciun: constănțenii pot vota zona cu cel mai frumos decor
02 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

În urmă cu ă săptămână, Primăria Constanța a invitat agenții economici și dezvoltatorii imobiliari să împodobească orașul de Crăciun, pe propria lor cheltuială, din lipsa fondurilor din acest an. La această invitație au răspuns mai multe firme, care au ales zonele pe care le vor împodobi.

Agenții economici care vor să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării au ales zonele pe care le vor împodobi și în cel mai scurt timp se vor apuca de treabă.

SOLID HOUSE va împodobi o zonă din parcul din Tomis II.

CORA va împodobi o zonă din parcul de la Gara CFR.

MCF CONSTRUCT 2000 SRL va împodobi intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea.

SC METCHIM TRADE S.R.L va împodobi o zonă din Parcul Tăbăcărie.

CHIMPEX SA și AMEROPA GRAINS SA vor împodobi o zonă din parcul din fața Teatrului „Oleg Danovski”

RAJA va împodobi zona verde situată la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei

De asemenea, S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A. va împodobi bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Suceava și Lupoaică și bulevardul Al. Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Tomis. Tot Luxten va împodobi și parcul de la Casa de Cultură, precum și mai multe sensuri giratorii din oraș.

În afară de aceste zone, încă cinci brazi vor fi amplasați în parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 și în zona CET, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. De împodobitul lor se vor ocupa tot cei de la Luxten”, transmite Primăria Constanței.

Mai mult decât atât, Primăria Constanța anunță cetățenii că pot vota zona favorită din oraș, urmând ca firma câștigătoare să fie promovate în mod constant pe site-ul și rețelele de socializare ale instituției.

Nouă, constănțenilor, nu ne rămâne decât să alegem cel mai frumos decor.

Trebuie doar sa intrăm pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe site-ul www.primaria-constanta.ro si să votăm zona favorită!

Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia.

Haideți să nu lăsăm pandemia să ne fure bucuria Crăciunului! Haideți să ne implicăm cu toții și să aducem un strop de bucurie și multe zâmbete pe fețele tuturor, copii mici și mari”, mai transmite Primăria.


Sursă foto: Ordinea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233