dobroge.tv

Live

Percheziții DNA în mai multe județe. Vizate ar fi și spitalele COVID

 Percheziții DNA în mai multe județe. Vizate ar fi și spitalele COVID
03 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac joi 22 de percheziții în județele Brașov, Harghita și Iași, într-un dosar vizând infracțiuni de corupție săvârsșite începând cu luna decembrie 2019, a anunțat DNA. Conform unor surse judiciare, au loc descinderi și la spitale COVID legat de modul în care au fost făcute achizițiile pentru materiale sau aparatură.

DNA a anunțat joi că procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada decembrie 2019 - prezent.

Joi dimineață, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au loc percheziții domiciliare în 22 de locații din județele Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. La perecheziții iau parte lucrători ai Direcției Generale Anticorupție și ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Conform unor surse judiciare, au loc descinderi și la spitale COVID legat de modul în care au fost făcute achizițiile pentru materiale sau aparatură. Astfel, procurorii au descins la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul de Neuropsihiatrie Brașov, precum și la Spitalul din Odorheiu Secuiesc (Harghita).

Sursă foto: https://financiarpress.ro/

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233