dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Scrisoare din 1979, găsită într-o sticlă pe o plajă din Mamaia: autoarea mesajului a fost găsită. GALERIE FOTO

CONSTANȚA. Scrisoare din 1979, găsită într-o sticlă pe o plajă din Mamaia: autoarea mesajului a fost găsită. GALERIE FOTO
03 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cu 41 de ani în urmă, Gabriela se afla în vacanță la mare cu fratele și unchiul său. Aceasta s-a hotărât să scrie o scrisoare, pe care să o pună într-o sticlă, cu scopul de a o găsi cineva. Acest lucra s-a și întâmplat. Un constănțean, Constantin Nistor, a găsit sticla în timp ce se plimba pe plaja din stațiunea Mamaia. Acesta a decis să caute autoarea mesajului, postând scrisoarea pe o rețea de socializare.

Mă plimbam pe plajă și am văzut acea sticlă. Inițial nu am vrut să o ating, însă m-a făcut curios faptul că se vedea ceva în interior, așa că m-am încumetat să o deschid”, a povestit Constantin Nistor pentru DC News.

Scrisoarea, datată 20 iulie 1979, începea cu o scurtă prezentare a fetei ce a scris-o, care la vremea respectivă avea 16 ani. Aceasta povestește că se află în vacanță la mare cu fratele și unchiul său și că îi place foarte mult locul. Mai mult decât atât, pe lângă scrisoare, în sticlă să mai aflau o țigară, câteva chibrituri, o punguță de vegeta, două ambalaje de bomboane și un bilet de nouă lei.

Dragă cititorule, mă numesc Oprea Gabriela Carmen, în etate de 16 ani, născută în orașul Iași. Am venit aici pentru a petrece vacanța mare împreună cu părinții mei și fratele mai mic, Liviu, în etate de 10 ani. Împreună cu noi a mai venit și unghiul nostru, Oprea Florian, tot din Iași. Dragă cititorule, aici fiind inspirată de valurile mării am scris aceste rânduri simple pentru a vedea cine și când va scoate la lumina soarelui aceste rânduri. Insist cu rugămintea ca cel ce va să o găsească să ia legătura cu adresele de mai sus pentru a verifica cât timp a stat această scrisoare ascunsă aici sub nisip la malul mării, la 1 metru adâncime. Promit că atât eu cât și fratele meu vom purta legătura pe calea corespondenții”, este o parte din mesajul scrisorii.

Bărbatul a decis să înceapă căutările pentru a da de urma autoarei mesajului și a postat scrisoarea pe o rețea de socializare.

Nu mă așteptam la o reacție atât de puternică din partea mediului online pentru că am spus că cineva îl va vedea, dar nu va fi băgat în seamă. Totul a luat amploare. Am primit mii de mesaje, am fost și sunat de anumite persoane cum că i-ar cunoaște. Totul a fost peste așteptări”, a mărturisit Constantin conform sursei citate.

La 41 de ani distanță, Constantin a reușit să ia legătura cu fratele celei ce a scris scrisoarea, pentru a i-o înapoia.

Am reușit să iau legătura cu fratele doamnei din scrisoare. Fiind mai multe persoane trecute în scrisoare, printre care și unchiul care între timp a decedat... Am reușit să vorbesc cu dumnealui și mă voi întâlni pentru a îi înmâna tot ceea ce am găsit în sticlă. Nu a fost o reacție deosebită. Își amintea de acel moment. Cred că aproape de Crăciun ne vom vedea la Piatra Neamț. El a spus că va veni și este dispus să ne întâlnim”, a povestit Constantin, conform sursei citate.


Sursă foto: DC News

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233