dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Poliţistul Claudiu Pătraşcu a pierdut lupta cu coronavirusul: ''În urma lui au rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetiţe''

CONSTANŢA. Poliţistul Claudiu Pătraşcu a pierdut lupta cu coronavirusul: ''În urma lui au rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetiţe''
05 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Lacrimi şi durere fără margini pentru toţi cei care l-au cunoscut pe Claudiu Pătraşcu. Poliţistul se afla în stare gravă din cauza coronavirusului, dar în această seară a pierdut lupta cu boala. Acesta s-a stins din viaţă după ce a luptat zile în şir cu acest virus nemilos.

Pe pagina de Facebook a soţiei, cei care l-au cunoscut şi apreciat au transmis un mesaj de condoleanţe.

"Cand Dumnezeu iti ia oamenii dragi, iti dai seama ca viata este prea scurta sa cuprinzi atat cât ti-ai dorii sa împărtășești cu ei. Te vom iubii mereu, prieten drag și bun!

Oana, iti suntem alături în clipele grele! Bunul Dumnezeu să-ți de-a putere și înțelepciune!

Sincere condoleanțe! Sa va dea Dumnezeu multă putere sa treceti peste aceasta încercare! Dumnezeu sa îl ierte!

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!"

in păcate omul cald şi bun , PĂTRAŞCU CLAUDIU a pierdut LUPTA cu acest virus nenorocit . Un om de familie extraordinar , un luptător exemplu , un coleg excepțional , numai la superlativ despre această persoană . Din păcate MOARTEA NU ȚINE CONT DE ......NIMIC . Virusul face parte din viața nostră , există , Constanța este locul 1 la infectări , deci aveți grijă de voi . Sunt mâhnit , trist , decepționat , furios , acum o săptămână am îngropat alt coleg de la haltere , 42 de ani , MOARTE se plimbă pe străzi , deci aveți grijă de 2 ori . Odihneşte în pace prieten drag , Dumnezeu să te ierte

Apel umanitar pentru donare de plasmă

Acum câteva zile, a fost lansat un apel la umanitate pe reţelele de socializare. Claudiu, polițist la secția de poliție transporturi Constanța, avea nevoie urgentă de plasmă fiind internat în spital în stare critică după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

„Cine este disponibil și poate salva o viață prin donarea de plasmă, să o facă! Trăim vremuri dificile în care pandemia își face în continuare jocul perfid. În prezent, colegul nostru Pătrașcu Claudiu din cadrul SRPT, în vârstă de 46 ani, diagnosticat cu noul coronavirus a ajuns la ATI.Colegul nostru are nevoie de plasmă de la persoane care au fost bolnave și s-au vindecat de COVID. Prin urmare rugăm toți polițiștii și personalul contractual, precum și membrii de familie ai acestora care au avut neșansa infectării dar s-au vindecat, să se deplaseze la centrul de transfuzii Constanța și să doneze plasmă pentru colegul nostru Pătrașcu Claudiu. În prezent este în stare critică“,au transmis colegii polițistului.

Deşi constănţenii s-au mobilizat şi au donat, din păcate, toate eforturile au fost în zadar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233