dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Poliţistul Claudiu Pătraşcu, decesul cu numărul 398: DSP a anunţat de ce afecţiuni mai suferea! Familia are nevoie de ajutor

CONSTANŢA. Poliţistul Claudiu Pătraşcu, decesul cu numărul 398: DSP a anunţat de ce afecţiuni mai suferea! Familia are nevoie de ajutor
06 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Poliţistul Claudiu Pătraşcu a devenit un număr, 398. Acesta este numărul cu care îndrăgitul coleg, tată, prieten, camard a căzut pradă acestui virus nemilos. Sportiv de performanţă, Claudiu a decedat ieri, pe patul de spital, acolo unde se afla internat de două săptămâni, luptând cu virusul. De pe patul de spital, Claudiu anunţa că nu se simte foarte rău şi se temea că va muri.

În această seară, DSP Constanţa a anunţat încă 8 decese din pricina coronavirusului. Pe această listă, se afla şi Claudiu, victima cu numărul 398. Numărul total al celor care şi-au pierdut viaţa a ajuns la 401.

"Deces nr 398: Bărbat, 47 de ani, Constanța, comorbidități (cardiopatie ischemică cronică, insuficiență venoasă cronică, hipertensiune arterială, proteză de șold stâng, obezitate), decedat în 05.12, la Spitalul de Boli Infecțioase", a anunţat DSP Constanţa.

Trupul neînsuflețit al lui Claudiu Patrascu va fi depus la casa Clares , iar înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul din Viile Noi.

Zeci de mesaje au fost postate pe reţelele de socializare, mesaje emoţionante, semn că poliţistul Claudiu Pătraşcu a fost un om apreciat şi iubit. Într.un mesaj, este afişat şi un număr de contr pentru toţi cei care doresc să ajute familia greu încercată.

Redăm şi noi câteva dintre ele:

"Un alt coleg, tată, prieten, camarad, Claudiu Pătrascu, în vârstă de 47 ani, polițist în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, a fost răpus de Covid în această seară, după aproape 2 săptămâni de la internare și după o mobilizare exemplară a prietenilor și colegilor pentru a dona plasmă și sânge, care să îl ajute să ajungă cât mai repede acasă, lângă familie.În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetițe, colegi și prieteni înmărmuriți de această veste.Sportiv de performanță, Claudiu a luptat din răsputeri cu boala dar în ciuda eforturilor sale, alor noastre, în această seară am fost învinși de perfida moarte.Este încă o dovada că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu SARS COV2.Drum lin către îngeri, camarade !Condoleanțe familiei îndurerate !În aceste clipe grele, este absolut necesar sa dam dovada de unitate și solidaritate. Putem face acest lucru ajutând familia îndurerată cu orice suma de bani. Contul soției camaradului nostru este în lei. RO12BRDE140SV45042501400 titular Pătrașcu Ana.Vă mulțumim anticipat!"

"Condoleanțe! Chiar nu mai este nimic de spus nu pot sa cred! Am copilărit împreuna eram ca frați!"

"Din păcate omul cald şi bun , PĂTRAŞCU CLAUDIU a pierdut LUPTA cu acest virus nenorocit . Un om de familie extraordinar , un luptător exemplu , un coleg excepțional , numai la superlativ despre această persoană . Din păcate MOARTEA NU ȚINE CONT DE ......NIMIC . Virusul face parte din viața nostră , există , Constanța este locul 1 la infectări , deci aveți grijă de voi . Sunt mâhnit , trist , decepționat , furios , acum o săptămână am îngropat alt coleg de la haltere , 42 de ani , MOARTEA se plimbă pe străzi , deci aveți grijă de 2 ori . Odihneşte în pace prieten drag , Dumnezeu să te ierte. PS . Viața este foarte scurtă , suntem călători prin ea , deci fiți buni , evlavioşi , ajutați aproapele , numai IUBIREA ŞI BUNĂTATEA mai pot salva omenirea."

"Dumnezeule mare,sa ai grija de Claudiu, OM minunat, tata grijuliu, sot iubitor, prieten bun! Drum lin către stele!Condoleante familei greu încercate!"


Sursă foto: snppc.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233