dobroge.tv

Live

Constănțenii au înghețat în case din cauza unei avarii RADET: „Am dormit în frig cu un copil și afară nu sunt mai mult de trei grade”

09 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Mii de constănțeni și-au petrecut noaptea în frig ca urmare a unei avarii RADET ce a afectat 35 de zone ale orașului și 69 de puncte de termoficare. Într-un comunicat, reprezentanții RADET promiteau că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil însă, sunt mai bine de 24 de ore de când constănțenii îngheață în propriile case.

Bine că vă cereți scuze. Scuzele nu țin de cald! Și de scuze ne-am cam săturat. Avem podul plin de scuze, dă pe-afară”, spune un constănțean revoltat.

Nu merge cu scuzele. E imposibil așa ceva”, spune o constănțeancă.

Revoltați de lipsa căldurii și a apei calde, constănțenii au sunat la RADET. Unora nu le-a răspuns nimeni, iar altora, după zeci de apeluri date, le-a fost comunicat că urmează să fie problema remediată.

Telefonul dispecerat deranjamente RADET, sună numai ocupat, mă întreb dacă cineva plătește energia electrică consumată astăzi, deoarece avem copii care stau in fața laptop-ului atâtea ore si care pur si simplu ar îngheța de frig dacă nu am fi avut un calorifer electric”.

Vreau sa întreb și eu cine răspunde non stop la telefonul ăla. Pot atașa poze cu zecile de apeluri telefonice

Se pare că nu ne bagă nimeni în seamă, nu răspund nici la telefon, dar de fapt ce ne mirăm?

Așa nesimțiți sunteți că nici la telefoane nu răspundeți?

Acum am reușit după 92 de apeluri să-mi și răspundă. Până la ora 12 cică am avea și căldură și apă cald

La fiecare apel, oamenilor li se spunea o oră la care problema va fi rezolvată. Însă nici până în acest moment, nimic nu s-a rezolvat. Constănțenii se plâng în continuare de lipsa apei calde și a căldurii și chiar spun că istoria din ceilalți ani se repetă.

Este ora 7:51 și nu au dat drumul la căldură. Am dormit în frig cu un copil și afară nu sunt mai mult de trei grade. Sper astăzi să dați drumul la căldură dacă nu, vă dau în judecată și la anul o să-mi pun gaze fără aprobarea voastră”, o constănțeancă

Mai dați drumul la căldură????? Dacă nu, vă trimit factura de la medicamentele cumpărate la cât am stat în frig în iarna asta

Ce "mișto" e sa nu ai căldură când afară ploua neîncetat și se repetă istoria pentru al nu știu câtelea an consecutiv

Este a treia întrerupere de când s-a dat drumul la căldură. Și se mai întreabă de ce nu-și mai dorește lumea să mai aibă servicii de la ei. Fac numai peticeli

Umorul nu i-a părăsit pe constănțeni în aceste momente grele, unul dintre ei încercând să facă haz de necaz.

O să ne cerem și noi scuze când trebuie să plătim

Banii îi vreți toți luna asta sau jumătate din factură?

Reporterii Dobrogea TV au încercat să ia legătura cu dispeceratul RADET prin intermediul numărului de telefon afișat pe site, însă nu au primit niciun răspuns până în momentul publicării articolului.


Sursă foto: MaraMedia.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233