dobroge.tv

Live

Gabriela, fiica agentului de pază ucis de două maşini, mesaj pentru constănțeni: „Iubiți cu sufletul, iubiți fără frică pe cine vreți voi, iubiți pană nu mai puteți”

Gabriela, fiica agentului de pază ucis de două maşini, mesaj pentru constănțeni: „Iubiți cu sufletul, iubiți fără frică pe cine vreți voi, iubiți pană nu mai puteți”
12 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gabriela, fiica agentului unei firme de pază din Constanța care și-a pierdut viața în urma unui accident în timp ce se deplasa la locul de muncă, transmite un mesaj emoționant. Aceasta explică ceea ce a învățat de pe urma pierderii tatălui și îndeamnă la iubire.

Prin intermediul unui mesaj, Gabriela sfătuiește oamenii să fie alături de cei dragi, să râdă cu ei, să plângă alături de ei, să cânte, să danseze, să fie fericiți și să le arate zi de zi cât de mult țin la ei, până nu este prea târziu. Mai mult decât atât, tânăra consideră că oamenii nu ar mai trebui să judece, să mintă sau să „lase pe mâine” lucrurile imortante. Redăm în continuare mesajul emoționant al Gabrielei.

După moartea tatălui meu, am realizat că viața ne încearcă pe toți în diferite feluri. Vă spun cu toată sinceritatea că este nemaipomenit de greu să trec peste această tragedie, cum este si pentru familia mea. Ce am învățat? IUBIȚI.

Iubiți cu sufletul, iubiți fără frică pe cine vreți voi, iubiți pană nu mai puteți. Fiți alături de cei dragi, râdeți cu ei, plângeți cu ei, faceți poze, cântați, dansați, dar nu lăsați să treacă nici o zi fără să le arătați cât de mult îi iubiți. Tatăl meu, un suflet blând și bun, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, este acolo sus și familia mea ar fi vrut să petreacă mult mai mult timp cu el. Am fi vrut să îl mai vedem râzând, dansând, certându-ne, dar în nici un caz nu am vrut să ne luăm rămas bun. Nu mai judecați, nu mai mințiți, nu mai spuneți “lasă pe mâine”. Faceți totul cu iubire, nu vă judecați între voi, aveți grijă unii de ceilalți și fiți buni cu toată lumea, deoarece nu știm ce se află în sufletul nimănui, nu știm prin ce trece sau prin ce a trecut. Anul acesta a fost cel mai oribil an pentru familia mea, și știu că nici pentru voi nu a fost prea ușor, având în vedere cele întâmplate, dar vă rog din tot sufletul să IUBIȚI până nu mai puteți.

Vă mulțumesc din suflet pentru grija pe care ne-o purtați! Nu uitați să iubiți sincer și să fiți buni, căci în lumea asta se întâmplă din ce în ce mai rar acest lucru”, transmite Gabriela printr-o postare pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Facebook Gabriela P.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233