dobroge.tv

Live

Denisa, cântăreață de muzică populară a murit într-un accident grav: „Ne părăsesc viitorii artiști, ne părăsesc colegii, ne părăsesc tinerii!”. GALERIE FOTO

Denisa, cântăreață de muzică populară a murit într-un accident grav: „Ne părăsesc viitorii artiști, ne părăsesc colegii, ne părăsesc tinerii!”. GALERIE FOTO
18 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Denisa Gog, în vârstă de 22 de ani, solistă și dansatoare a Ansamblului Folcloric din comuna Dumbrăvița, de la marginea Timișoarei, a murit joi, 17 decembrie, într-un accident rutier grav petrecut în localitate.

Apropiații spun că solista a plecat cu mașina de acasă, iar accidentul s-a produs la scurt timp după. Potrivit primelor informații, un tânăr de 22 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție, spulberând cu autoutilitara sa mașina în care se afla Denisa.

Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasat pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, scrie Adevărul.

Vestea morții Denisei a șocat atât familia, cât și prietenii și cunoscuții. Pe o rețea de socializare a acesteia, sunt postate sute de comentarii și mesaje emoționante.

Nu pot să cred... refuz să cred că Deni a pățit așa ceva... Dumnezeul s-o aibă la dreapta Lui... suflet de copil. Condoleanțe familiei îndurerate... Vali să fiți puternici și să fiți aproape

Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființă atât de dragă nouă a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, suflet drag...”

DUMNEZEU te-a chemat atât de devreme să cânți acolo unde sunt cei mai buni... CONDOLEANȚE FAMILIEI, CUVINTELE sunt acum de prisos!!!

Odihnă veșnică Denisa! Vei rămâne în sufletele noastre, a celor ce te-au cunoscut și apreciat!!

Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta (prin gravul accident de maşină suferit şi prin neatenția gravă a celui ce ți-a curmat viața) D-zeu să te primească în raiul lui, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere. Odihnă veşnică

Nu mai am cuvinte, un om bun și curat! DUMNEZEU să te Odihnească în pace Denisa Gog am aflat cu durere de trecerea în neființă a colegei noastre de cântec! Ne părăsesc viitorii artiști, ne părăsesc colegii, ne părăsesc tinerii!

Echipa Pro Datina, plânge plecarea la cele veșnice a prietenei și colegei noastre Denisa Gog. Membră al ansamblurilor Dumbrăvițeana și Datina, Denisa, a fost interpretă și dansatoare talentată iubită de toți colegii. Cuvintele sunt prea sărace pentru a mângâia familia și prietenii greu încercate de această tragedie. Dumnezeu sa așeze sufletul ei in ceata îngerilor!”, transmite Asociația Pro Datina.


Sursă foto: Facebook Denisa Gog/ Adevărul/ Observator news

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233