dobroge.tv

Live

PIEŢE PUSTII ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI

Constănţenii preferă supermarketurile: pieţele sunt pustii! Vânzătorii, apel la clienţi: ''Stăm zi de zi aici, ca să muncim''

21 decembrie 2020
Publicitate

Piețele sunt pustii, înainte de sărbători. Clienții care în alți ani făceau cozi uriașe la tarabe, pentru a lua cele necesare pentru sărbători, acum abia dacă mai cumpără strictul necesar. Din cauza carantinei impuse de situația pandemică, oamenii sunt mai reticenți când vine vorba să iasă din casă, spre disperarea agricultorilor, care se tem că vor rămâne cu marfa nevândută. În prima și a doua zi de Crăciun, toate piețele agroalimentare din oraș vor fi închise.

La piața Grivița, este aproape pustiu. Deși se află într-o zonă centrală, clienții sunt tot mai puțini. Nici apropierea sărbătorilor nu îi face pe oameni să mai cumpere cum o făceau în anii precedenți.

Mărturie stau încasările pe care comercianții le au de la începutul pandemiei: “Am doi lei bătuți pe casă”

Și în Tomis Nord bate vântul în piețe. Comercianții se plâng că în ritmul acesta, nu vor mai avea cu ce să își achite chiria.

Vânzătorii fac un apel la clienți și îi roagă să nu uite că și în piețe se respectă toate normele de siguranță, iar de multe ori marfa este mai gustoasă și mai naturală decât cea din supermarketuri.

Autoritățile le recomandă constănțenilor să fie precuți atunci când merg la cumpărături. Municipiul Constanța este în carantină, iar deplasările trebuie să fie justificate.

Municipiul Constanța se află în carantină, din 20 noiembrie. Piețele, magazinele și centrele comerciale au program redus, până la ora 21.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233