dobroge.tv

Live

ÎȘI FAC DREPTATE CU PUMNII ȘI CU PICIOARELE

CONSTANȚA. Scene de violență filmate în autobuz: doi bărbați s-au bătut în fața mai multor călători care îi priveau cu indiferență. VIDEO

CONSTANȚA. Scene de violență filmate în autobuz: doi bărbați s-au bătut în fața mai multor călători  care îi priveau cu indiferență. VIDEO
26 decembrie 2020
Publicitate

Violența este una dintre cele mai mari probleme ale societății actuale. Din ce în ce mai multe astfel de scene au loc în spațiul public. Oamenii apelează la pumni și picioare, în speranța că-și vor face dreptate. Este și cazul a doi constănțeni care au fost surprinși în timp ce se băteau chiar într-un mijloc de transport în comun. Scenele au fost filmate de o persoana vizibil amuzată de situație și postate pe o rețea de socializare. Clipul video a devenit viral în momentul în care a fost preluat de „Stopbullyro”, pagină create pentru a scoate în evidență astfel de fapte antisociale.

În imagini se pot observa doi bărbați, unul dintre ei fiind mult mai înaintat în vârstă față de celalalt, care s-au luat la bătaie într-un mijloc de transport în comun. Cei doi se loveau atât cu pumnii, cât și cu picioarele. În autobuz se aflau și alte persoane, însă niciuna dintre acestea nu a intervenit. Pe fundal se poate auzi râsul persoanei care filma și câteva doamne care striga la șofer „Opriți mașina! Se omoară aici!”.

Șoferul a oprit de îndată însă, cei doi au continuat să se bată sub privirile celorlalți călători. În momentul în care ușile s-au deschis, bărbatul mai tânăr a coborât, trăgându-l după el pe cel mai bătrân, care s-a dezechilibrat. În timp ce încerca să se ridice, a fost lovit cu piciorul în față de către bărbatul care coborâse.

În postarea publicată de „Stopbullyro”, aceștia lansează o serie de întrebări care a stârnit foarte multe controverse în rândul internauților. Redăm postarea:

WARNING SENSITIVE CONTENT!

Cine a greșit în acest videoclip?

1. Cel tânăr nu trebuia să îi dea importanță celui în vârstă

2. Călătorii că nu au intervenit în aplanarea conflictului

3. Cel care filma în loc să aplaneze mai mult instiga.

Morala: Dacă poți să eviți un eveniment neplăcut mai bine îl eviți, ambii din conflict puteau să pățească ceva mult mai grav!

Voi cine credeți că a greșit!?”, scrie „Stopbullyro”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de www.StopBully.ro (@stopbullyro)

Postarea a strâns sute de comentarii și reacții din partea internauților, fiecare dând vina pe o altă persoană. Unii dintre ei acuză bărbatul în vârstă, spunând că persoanele de vârsta lui comentează mereu și fac scandal. Alții acuză tânărul că nu are respect față de vârsta celuilalt bărbat. Alții acuză cameramanul care se amuza copios pe tema scandalului iscat, iar alții acuză călătorii că nu au făcut nimic ca să-i despartă pe cei doi. Redăm câteva dintre comentarii:

Daca și moșul ăla a căutat-o atunci bravo lui. Că mereu bătrânii caută ceartă crezând că nu o să li se întâmple nimic. Să mai închidă gura aia

De ce nu s-a băgat nimeni...

Atâția oameni acolo și nimeni nu s-a băgat

Presupun că tânărul

Amândoi au greșit, mai mult tânărul, trebuie să respecte vârsta, și omul în vârstă trebuia să evite o posibilă ceartă, nu știu cine a pornit-o, dar oricum tânărul are cea mai multă vină. Cat despre cel care a filmat, nu e singurul din autobuz

Înțeleg femeile, în special fata din spate, și eu aș fi fost speriată, de amândoi... bă da nu era niciun băiat mai făcut așa sa îi despartă?


Sursă foto/video: Instagram Stopbullyro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233