dobroge.tv

Live

Veste tristă pentru părinţii care-şi căutau băiatul dispărut în noaptea de Revelion: Ciprian fost găsit mort

Veste tristă pentru părinţii care-şi căutau băiatul dispărut în noaptea de Revelion: Ciprian  fost găsit mort
06 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 18 ani din Deva dispărut de Revelion a fost găsit mort miercuri, pe un teren de lângă o clădire. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, potrivit Mediafax.

Trupul său neînsufleţit a fost descoperit în zona clădirii în construcţie, dar abandonată înainte ca lucrările să fie finalizate, din vecinătatea Liceului de Artă din Deva. 

„În data de 6 ianuarie 2021, ora 12:46, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe la baza unui imobil situat pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva se află cadavrul unei persoane de sex masculin. Poliţiştii ajunsi la faţa locului, au stabilit identitatea pesoanei decedate, ca fiind tânărul de 18 ani, dispărut în data de 31 decembrie 2020. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Seviciul de Medicină Legală, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânărul care a plecat de acasă în seara Ajunului Anului Nou fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Atât poliţiştii, cât şi voluntarii din Deva l-au căutat.

„Fiul meu, Radu Ionescu a dispărut de acasă pe data de 31.12.2020, la ora 17 din zona Gojdiu, vizazi de şcoala Andrei Şaguna din Deva. La momentul dispariţiei purta o geaca albastra, blugi negri. Este tuns chel, ochi albaştrii verzui, înălţimea de 1,68 si 55 kg. Dacă deţineţi informaţii despre el, vă rog anuntaţi poliţia sau sunaţi-mă la numărul de telefon...”, a fost mesajul tatălui acestuia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233