dobroge.tv

Live

Șoferul care a provocat un accident mortal în localitatea Peștera și a fugit de la locul faptei, reținut de polițiști

Șoferul care a provocat un accident mortal în localitatea Peștera și a fugit de la locul faptei, reținut de polițiști
07 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Șoferul care, marți, 5 ianuarie, în localitatea Peștera, a călcat o femeie de 62 de ani cu mașina și a fugit de la locul faptei a fost reținut de polițiști. Femeia a decedat, iar bărbatul era căutat de oamenii legii.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reținut, în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Totodată, polițiștii efectuează cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.

Conform Codului Penal, părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulație, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani.

Reamintim că marți, 5 ianuarie, o femeie a murit după ce a fost lovită cu mașina de către un șofer care, în loc să oprească și să-i acorde primul ajutor, a fugit de la locul faptei. – detalii aici: JUDEŢUL CONSTANŢA. Fapta îngrozitoare a unui şofer - a călcat cu maşina o femeie şi a lăsat-o să agonizeze. ''Dumnezeu să te ierte, Lia noastră''


Sursă foto: VoxBiz

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233