dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Roberta, mesaj sfâşietor după moartea tatălui: ''Mă doare tare sufletul, tati.. Foarte tare, hai să mă îmbrățișezi, hai te rog”

CONSTANŢA. Roberta, mesaj sfâşietor după moartea tatălui: ''Mă doare tare sufletul, tati.. Foarte tare, hai să mă îmbrățișezi, hai te rog”
09 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie fericită a fost lovită de un eveniment tragic, nimic nu se compară cu pierderea unei persoane dragi. Din cauza emoţiilor, Dănuţ a suferit un infarct chiar în timp ce susţinea examenul auto. Deşi medicii au încercat să-i salveze viaţa, totul a fost în zadar.

Un mesaj emoţionant a fost postat pe reţelele de socializare de fiica bărbatului. “Sufletul meu.. Aștept să mă trezesc din vis, să vină cineva să mi zică "hai, trezește-te că e târziu, cât dormi".. Dar nu vine nimeni.. Este adevărat, te-am pierdut pentru totdeauna! Este un șoc imens.. Întărește-ne pe noi, familia ta.. Pe care ai lăsat-o în urmă.. Știu că îți pare rău, știu că nu ai vrut, știu că nu ai vrut să ne lași.. Dar nu te poți pune cu Dumnezeu! Te iubesc nespus de mult.. Nu mai am cuvinte. Trebuia să fie o zi fericită.. Să ne bucurăm. Doamne, te rog din tot sufletul meu ăsta care este praf, să ai grijă de el, acolo sus.. Ai fost un om prea bun, un tată care a făcut orice pentru copiii lui ca să le fie bine.. Vei rămâne veșnic în inima noastră! Ai grijă de noi de acolo, de sus. Mă doare tare sufletul, tati.. Foarte tare, hai să mă îmbrățișezi, hai te rog..”

Oamenii cer ca instructorii să participe la examen, alături de poliţişti

Vestea morţii lui Dănuţ a îndoliat mii de oameni care au transmis mesaje de condoleanţe familiei îndoliate. Totodată, internauţii au cerut o schimbare în atitudinea oamenilor legii pentru a nu mai exista un stres atât de mare. Mai mult, se cere şi o schimbare a legii care să-i permită instructorului auto să ia parte la examen, alături de poliţistul examinator.

Ar trebui să se sesizeze autoritățile, au mai fost cazuri și polițiștii se cred Dumnezeu, nu au ce căuta la examen. Condoleanţe

Emoțiile și stresul, ar trebui schimbată metoda de a da examen cu poliția lângă tine, iar dacă polițistul a mai fost și unul arrogant, iar șoferul din fire mai timid e clar. Condoleanțe familiei!

Stresul și felul în care se poartă examinatorii, de data asta a fost de ajuns să ia viața unui om.. Dumnezeu să îl odihnească în pace… păcat!

Dumnezeu să îl ierte dar în România ca să dai un examen trebuie să îl dai cu inima în gât. Și toate lucrurile astea afectează

Au grijă domnii de la examinare să îți provoace emoții încât să îți crape inima uneori.

Atitudinea arogantă și felul de a i se adresa celui pe care îl examinează le dă emoții puternice unora. Unii oameni nu sunt de piatră

Cum s-a petrecut evenimentul

Polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, vineri, 8 ianuarie, printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233