dobroge.tv

Live

Imagini șocante pe holul unui spital: un bătrân căzut cere ajutor să se ridice, spunând că se află în această situație de trei ore. VIDEO

Imagini șocante pe holul unui spital: un bătrân căzut cere ajutor să se ridice, spunând că se află în această situație de trei ore. VIDEO
10 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imagini emoționante au fost filmate pe holul unui spital. Un bătrân stă în genunchi, încercând fără succes să se ridice, a fost filmat și postat pe o rețea de socializare. În imagini se pot observa cadrele medicale care îi cer bătrânului să se ridice singur și îl ghidează, fără a-l sprijini.

Cea care a realizat filmarea spune că întâmplările au avut loc în Spitalul Orăşenesc din Corabia. Bărbatul, încălțat cu șlapi și cu un baston în mână, se află pe podeaua spitalului, nereușind să se ridice.

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular.

Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: „Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.

Într-o altă filmare, se vede cum un angajat al spitalului ţine un scaun şi, fără a pune mâna pe bătrân, îl îndrumă cum să facă să se poată aşeza pe scaun.

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din inimă spre gură, după o vizită de o oră în „Spitalul” Orășenesc Corabia .

Am mers la baie sa îmi spăl mâinile. Suficient cât să îl văd pe el ... Un bătrânel, căzut pe jos, singur în sala de așteptare.

Imaginile or să spună mai mult despre el. Eu voi spune despre ei ....

TEORETIC! V-aș fi luat toți morții în pomelnic v-aș fi jignit cu jargoanele cu care am crescut la mine în mahala, pe Constantin Brâncoveanu. Da!!! Strada aia care figurează asfaltată de ani buni pe foi.

PRACTIC! Părinții mei m-au educat să mă comport frumos și să fiu eu ceea ce vreau sa văd în lume.

Văzând că nu îl pot ridica singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC) am mers să anunț un medic. Am anunțat o Dna Dr respectabilă, cu parul puțin mov. Nu ii voi dezvălui identitatea, nu aș vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat în vreun fel.

Răspunsul doamnei:

-„Să vină infirmierele” s-a întors și fără urmă de umanitate a plecat.

De ce Dna Doctor?! Așa ne învață jurământul lui Hipocrate????

Prima „doamnă” mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca să ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere și dumneaei.

Vin infirmierele!!! Și de aici mă voi aprinde puțin. Foc nu iau ,nu pentru că mă tem de cineva. Pur și simplu pentru că adevărații oameni nu își pătează caracterul. Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism.

„Doamnele” infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos.

Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd. Închei cu câteva remărci și întrebări.

Domnule manager, care va întrețineți din banii noștrii de ce permiteți astfel de practici?

Doamnelor, Domnișoarelor, *****lor și domnilor faceți sistemul medical de râs.

Rușine!!! Făcând o paralelă asumată cu subiectul: Vagabonzii fac banii din risc. Prostituatele fac din vitrine. Oamenii adevărați din creier, bătături la mâini sau sacrificii. Iar gunoaiele din bătături in genunchi de sub birouri sau vânzare de demnitate, caracter și stima de sine”, a scris Temelie Mădălina pe o rețea de socializare


Sursă foto/video: Facebook Temelie Mădălina

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233