dobroge.tv

Live

Filmare șocantă cu poliţistul local care şi-a înjunghiat de cinci ori soția. Martorii nu au intervenit - VIDEO

12 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Au apărut imagini cu momentul în care poliţistul local din Oradea şi-a înjunghiat de cinci ori soţia, la câteva luni după ce s-au separat. În înregistrarea video publicată de ebihoreanul.ro, se vede cum poliţistul îşi atacă soţia, iar mai multe persoane care asistă la întreaga scenă, inclusiv un taximetrist, se feresc să intervină în sprijinul femeii.

Scenele de groază au avut loc duminică seară, pe strada Oneștilor din Oradea. Agresiunea din parcarea blocului P2, a început în jurul orei 18.09, la câţiva metri de maşina femeii. După o discuţie aprinsă între cei doi, care ar fi avut loc în autoturism, femeia a vrut să plece, poliţistul a ieșit după ea și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit. Un taximetrist care a văzut scena, în loc să sară în ajutorul victimei, dă maşina în marşarier.

În timp ce poliţistul se îndreaptă spre bloc, femeia zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor. Doar că agresorul se întoarce spre victimă, momentul în care şoferul de taxi demarează şi pleacă din parcare. Femeia rămâne singură în faţa poliţistului local, care o aleargă în jurul maşinilor, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea. După câteva zeci de secunde, timp în care femeia reuşeşte să intre în scara blocului, bărbatul pleacă, este filmat cum merge pe trotuar, cu cuţitul în mână.

Pe lângă taximetrist, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se mai aflau ocupanţii a cel puţin două maşini, care erau în parcare cu farurile pornite, plus încă o femeie şi un bărbat care au ieşit din scara blocului. Femeia a intrat însă repede înăuntru când soţii Kover s-au apropiat, iar bărbatul i-a ocolit grăbit pe scări, mergând spre o altă persoană, care la rândul ei asista la scenă de pe trotuarul de vizavi de bloc, scrie ebihoreanul.ro.

Bărbatul a fost capturat după câteva ore de căutări cu reflectoare şi câini de urmă. Se ascundea într-un bloc aflat în construcţie. 

Femeia de 45 de ani, mamă a doi copii, a scăpat cu viaţă printr-o minune, în urma atacului.

Agresorul este poliţist local şi fost adjunct al şefului Poliției Locale din Oradea. Împotriva lui s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Sursă foto: ebihoreanul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233