dobroge.tv

Live

Doliu în PSD. Un primar s-a stins din viaţă la câteva zile după ce a împlinit 37 de ani. Era internat la Spitalul Județean Constanța

Doliu în PSD. Un primar s-a stins din viaţă la câteva zile după ce a împlinit 37 de ani. Era internat la Spitalul Județean Constanța
13 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu în PSD după ce primarul localității Gura Ialomiței, Iulian Ionașcu, a murit pe 10 ianuarie la Spitalul Județean Constanța, la doar 37 de ani.

Iulian Ionașcu se afla la primul său mandat, fiind ales primar al comunei Gura Ialomiței în urma Alegerilor Locale din 27 septembrie 2020. Acesta împlinise miercuri, 6 ianuarie, vârsta de 37 de ani. Vineri, 8 ianuarie 2021, edilul a început să se simtă rău, fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanța. În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că acesta suferise un accident vascular cerebral. Duminică, 10 ianuarie, edilul s-a stins din viaţă, pe patul de spital.

Precedentul primar al localității Gura Ialomiței, Cristinel Lambru, a decedat la rândul său în data de 19 mai 2020, într-un spital din Capitală, afecțiunile medicale multiple cauzând decesul, notează Independentonline.ro.

Vestea morţii sale i-a îndoliat pe toţi cei care l-au cunoscut.

"Azi, o veste cutremurătoare a înmărmurit o comunitate întreagă, comuna Gura Ialomiței. Primarul Iulian Ionașcu, a decedat! Un tânăr cu inițiativă, care își dorea la fel ca și predecesorul său să facă lucruri bune pentru aceasta comună! Oameni cu suflet bun au fost aleși pentru Împărăția Cerurilor! Dumnezeu sa va odihnească în pace Sincere condoleanțe familiei îndurerate!"

"Nu ma pot linisti. Iulian Ionascu, primarul din Gura Ialomitei. Am vorbit cu el acum cateva zile, Doamne! Vroia o modificare la site-ul localitatii, unde ramasese trecut fostul primar, plecat anul trecut... Iulian, un om tanar, vesel, cu nadejde de viata si mai bine, ca noi toti... A plecat si el... Nu ma pot linisti"

"Este o zi tristă pentru toți cei care l-am cunoscut pe primarul comunei Gura Ialomiței, Iulian Ionașcu. În urmă cu câteva ore l-am pierdut dintre noi pe prietenul și colegul nostru în vârstă de numai 36 de ani. A plecat prea devreme și ne-a lăsat un sentiment de neputință în fața destinului și regrete prea multe pentru a putea fi exprimate prin cuvinte. Vom rămâne veșnic cu amintirea celui care a fost un om dintre și pentru oameni, un om devotat și implicat atât pe plan personal cât și profesional. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iulian! Nu te vom uita niciodată!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233