dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O tânără se luptă să-şi salveze sora, trei copii pot rămâne fără mamă. ''Nici eu şi nici sora mea nu o putem înlocui ca mamă, oricât am încerca''

CONSTANŢA. O tânără se luptă să-şi salveze sora, trei copii pot rămâne fără mamă. ''Nici eu şi nici sora mea nu o putem înlocui ca mamă, oricât am încerca''
14 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mama a trei copii are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge o boală grea. Raluca se luptă să supravieţuiască şi are nevoie urgent de sânge, fiind internată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Apelul a fost lansat pe Facebook, iar cei care pot să ajute, sunt rugaţi să se prezinte la Centrul de Transfuzii Constanţa, pentru a dona pentru Anton Raluca Rodica:

"Dragi prieteni, vin cu o rugăminte la voi!Este nevoie urgenta de sânge, grupa 01, pentru Raluca care nu este într-o stare prea buna,ea este internata la Spitalul Județean Constanța. Pentru cine poate va rog sa specificați numele ANTON RALUCA RODICA. Vă mulțumim anticipat!".

Totodată, oamenii cu suflet mare care vor să doneze bani pentru a ajuta această familie greu încercată, o pot face în contul: 

IBAN: RO70INGB0000999905799087

Titular cont: Aurel Anton

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Raluca are trei copii care au nevoie de mama lor

"Ajutați-ne să strângem bani pentru sora noastră care a fost diagnosticată recent cu cancer pancreatic cu metastaze hepatice și duodenale și limfadenopatii retroperitoneale.

Se numește Raluca, are 41 de ani, are 3 copii mici, 13, 9 și 5 ani. Simptomele ei au început în urmă cu o lună, când a început să piardă în greutate, la început nu a observat, deoarece este diabetică și urma o dietă pentru a-și controla nivelul de zahăr. Sora mea a slăbit 27 kg într-o lună și jumătate și asta a început să ridice câteva întrebări. În urma greutății pierdute a avut icter și a devenit din ce în ce mai obosită. Rezultatul sângelui ei a fost anormal și medicul i-a recomandat să i se facă o scanare RMN. Scanarea a arătat că are cancer pancreatic cu ficat și metastaze duodenale.Vestea ne-a șocat, dar acum începe lupta noastră. Costul tratamentului este foarte mare și trebuie să acționăm rapid.Din păcate, tratamentul nu este disponibil de către sistemul de sănătate și trebuie să mergem la spitale private. Timpul este o esență, cu fiecare zi în care pierdem, cancerul devine mai stroger. Ajutați-ne să obținem surorii noastre îngrijirea de care are nevoie, astfel încât să își poată crește cei 3 îngeri. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți", scrie sora Ralucăi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233