dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Vergil Chițac, la debutul celei de-a doua faze de vaccinare: „Mă voi vaccina cu siguranță când îmi vine rândul”

15 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au participat astăzi, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua faze de vaccinare împotriva COVID-19 din orașul nostru, care a avut loc la Căminul pentru persoane vârstnice.

Mă voi vaccina cu siguranță când îmi vine rândul. Mă vaccinez pentru că eu cred în oamenii de știință. Niciodată în istoria omenirii nu au fost puse laolaltă atâtea minți și atâția bani. Deci este ceva nemaiîntâlnit. Trebuie să spunem oamenilor că vaccinarea este singura modalitate prin care putem preveni replicarea virusului. Noi trebuie să facem asta cât mai rapid. Virusul poate dispărea dacă tot mai mulți dintre noi sunt imuni. Este atât de simplu”, a transmis Vergil Chițac, primarul Constanței.

Având în vedere că această a doua etapă este destinată vaccinării populaţiei cu grad ridicat de risc şi lucrătorilor care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale, Primăria Constanța pune la dispoziția locuitorilor nedeplasabili serviciul „Ability Taxi“ -- detalii aici: „Ability Taxi”, demersul Primăriei Constanța de a ajuta persoanele care doresc să se vaccineze, dar nu se pot deplasa

Soluția găsită pentru persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze este serviciul pe care Direcția Generală de Asistență Socială îl pune la dispoziție - Ability Taxi. Înscrierile au început de astăzi. Acest taxi cu funcții speciale va lua pacientul, îl va duce la centrul de vaccinare și apoi îl va duce înapoi acasă. Transportul persoanelor se realizează pe bază de programare astfel încât toți cei care au nevoie de acest serviciu să poată beneficia de el”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.


Sursă foto: Facebook Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233