dobroge.tv

Live

Atenţie când vă cumpărați o locuință într-un bloc nou. Tavanul unui apartament din Mamaia Nord s-a prăbuşit: "Mama mea era în casă" - FOTO

Atenţie când vă cumpărați o locuință într-un bloc nou. Tavanul unui apartament din Mamaia Nord s-a prăbuşit:
17 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mare atenţie atunci când vă cumpăraţi un apartament în blocuri noi. Zilele trecute, o femeie a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce tavanul apartamentului în care locuieşte s-a desprins şi a căzut la câţiva paşi de aceasta.

S-a întâmplat într-un bloc din Mamaia Nord. Proprietarii apartamentului au dat în iunie 2019 zeci de mii de euro pentru a-şi cumpăra o locuinţă, însă nu a rezistat nici doi ani. O bună parte din mobilă a fost distrusă după ce bucăţi mari din tavan s-au desprins din senin şi au căzut peste mese și peste canapeaua din living.

Mai mult, proprietara spune că dezvoltatorul imobiliar nu-şi asumă vina. Femeia a transmis un mesaj pe adresa redacţiei pentru a-i avertiza şi pe alţi potenţiali cumpărători să nu păţească acelaşi lucru. Constănţeanca încearcă acum să-şi găsească dreptatea în instanţă.

“Numele meu este Roxana Roth. Stau în Constanța și aș vrea să vă întreb dacă este posibil să publicați un articol despre un dezvoltator din Constanța, Savu Ion este numele lui. Am cumpărat un apartament în iunie 2019 iar în această iarnă tavanul apartamentului a căzut (mama mea fiind în casă). Atașat aveți pozele. Momentan fac demersuri pentru a fi dat în judecată pentru că nu își recunoaște vina. Din câte am înțeles este în procese cu foarte multe persoane din cauza viciilor de construcție plus multe alte probleme (bloc neterminat, etc)”, se arată în mesajul primit la redacţie.

Experții din domeniul construcțiilor recomandă celor care aleg să cumpere apartamente în blocuri noi să fie foarte atenţi şi să se informeze foarte bine înainte. Clienții trebuie să se asigure că dezvoltatorul a respectat toate cerințele în procesul de construcție a blocului și că acesta întrunește standardele de calitate prezentate cumpărătorilor.

UPDATE

După apariția în presă a informațiilor referitoare la tavanul căzut al apartamentului din Mamaia Nord, pe adresa redacției Dobrogea TV a fost primit un punct de vedere al Siclarom Imobiliare SRL, prin care contrazice spusele proprietarei Roxana Roth. Redăm în continuare punctul de vedere al societății comerciale:

Am citit cu stupoare stire din fecebook-ul dvs si am constatat ca sunt acuzatii nefondate si neverificate la adresa dezvoltatorului , care de fapt este o societate comerciala condusa de un administrator , in care sunt doi asociati .

In realitate lucrurile stau altfel : apartamentul a fost cumparat in 2019 si a fost inchiriat cu succes pe sezon , in toamna/ iarna 2019/2020 nu a fost nici un fel de problema cu tavanul . In vara lui 2020 proprietarul apartamentului de deasupra a facut niste lucrari la terasa si in apartamentul sau si au inceput sa apara problemele ! Orice interventie a altor persoane asupra constructiei duce la pierderea garantiei !

Am mai vazut un comentariu cu nume ‘ SAVU ION’ ceea ce nu are nici o legatura cu dezvoltatorul !

Si ca o completare : mama Roxanei traieste in Anglia si de cand a inceput pandemia nu a mai venit in tara !

Altfel s-a stabilit o intalnire cu cei implicati pentru a solutiona problema !

Siclarom Imobiliare srl


Sursă foto: Roxana Roth

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233