dobroge.tv

Live

MEDGIDIA. A murit bărbatul lovit de o maşină, după ce a traversat prin loc nepermis. Şoferul, la un pas să fie bătut: ''Are şi un copil, nenorocitule"

MEDGIDIA. A murit bărbatul lovit de o maşină, după ce a traversat prin loc nepermis. Şoferul, la un pas să fie bătut: ''Are şi un copil, nenorocitule
17 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un şofer a fost la un pas să fie bătut după ce a lovit un bărbat care a traversat strada prin loc nepermis. Accidentul a avut loc pe 7 ianuarie, în localitatea Medgidia, pe strada Independenței.

La faţa locului s-a iscat un scandal, șoferul fiind acuzat că nu a făcut nimic pentru a evita impactul. Bărbatul a fost testat de oamenii legii cu aparatul etilotest, care a arătat că acesta nu a consumat alcool.

Victima, Viorel Manea, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Din păcate, la câteva zile după accident, bărbatul s-a stins din viaţă, rănile suferite fiind prea puternice.

Viorel Manea era căsătorit şi avea şi un copil. De altfel, la locul accidentului a aajuns şi soţia care a început să ţipe de durere. Un martor la accident i-a repetat şoferului să se uite în ochii soţiei dacă poate. "Are şi un copil, nenorocitule", strigau oamenii.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe Facebook de către cei care l-au cunoscut. Oamenii spun că zona în care a avut loc accidentul au avut loc multe evenimente rutiere de acest gen.

"Dumnezeu să-l ierte! Oameni buni, vă rog din suflet, nu mai traversați prin loc nepermis și, chiar și pe trecerea pentru pietoni, asigurați-vă! Gândiți-vă și la viețile distruse, ale membrilor familiei și a șoferului, că nu-i ușor să ai pe cineva pe conștiință! Învățati și copilașii cum sa traverseze in siguranță! Țineți cont că șoferii nu sunt roboți și nici mașinile teleghidate! Și eu am permis, dar circul mai mult pe jos. Dacă șoferii au probleme (alcool, droguri, viteză), să răspundă fața legii! Nu înseamnă că trebuie să îi pun eu la punct aruncându-ma in fata mașinii! Dacă nu, să ajungă și el in siguranță acasă! Să nu uităm cum s-a comportat lumea cu bietul sofer! Condoleanțe familiei!", se arată într-un mesaj.

În cauză se efectuează cercetări.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233