dobroge.tv

Live

Taximetriștii constănțeni, în război cu Primăria din cauza noului regulament

19 ianuarie 2021
Publicitate

Taximetriștii constănțeni sunt din nou nemulțumiți. Noul regulament care va intra în vigoare are prevederi absurde, cred aceștia. Șoferii sunt revoltați că ar trebui să își plătească taxele integral, dar și că foarte multe stații de taxi au fost desfiintate.

Taximetriștii doresc să fie scos din regulament punctul privind plata integrală a taxelor și impozitelor. În acest moment, cei care au amenzi neplătite sau datorii la bugetul local, nu pot practica această meserie.

Pe masa discuțiilor urmează să fie pusă și problema stațiilor de taxi, care, în urma resistematizărilor rutiere din ultimii ani, au început să dispară.

Șoferii se plâng că în zona unui centru comercial erau trei stații taxi, care au fost desființate. Pentru a avea acces în parcarea centrului comercial, se cere o taxă. Și stația din centrul vechi fost desființată.

Taximetriștii speră să ajungă la un acord cu municipalitatea, ca să își poată desfășura activitatea ca și până acum. Primăria nu a dat încă niciun răspuns, referitor la solicitările conducătorilor auto.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233