dobroge.tv

Live

A fost aprobată înființarea societății Termoficare Constanța, în ședința extraordinară a Consiliului Local

A fost aprobată înființarea societății Termoficare Constanța, în ședința extraordinară a Consiliului Local
22 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța a transmis că în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local ce a avut loc vineri, 22 ianuarie, a fost aprobat Planul de reorganizare al R.A.D.E.T. Constanța și, totodată, a fost aprobată înființarea societății Termoficare Constanța S.R.L.

Având în vedere starea de uzură avansată în care se află sistemul de termoficare al municipiului Constanța, necesitatea accesării de fonduri pentru finanțarea investițiilor de modernizare a infrastructurii de termoficare, precum și pentru a asigura continuitatea prestării serviciului public de termoficare, s-a impus înființarea de către Consiliul local al municipiului Constanța a unei societăți comerciale care să desfășoare în continuare acest serviciu public.

Termoficare Constanța S.R.L. va prelua serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța.

Asociatul unic al societății este municipiul Constanța, unitate administrativ teritorială cu personalitate juridică de drept public, reprezentată legal prin primar.

În ceea ce privește atragerea de fonduri europene pentru modernizarea de rețelei de transport a agentului termic, la jumătatea lunii februarie va fi definitivată întocmirea documentației, astfel încât Primăria Constanța va putea depune proiectul pentru finanțare prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) - Axa prioritară 7.1 - ce are ca obiect specific creșterea eficienței energetice în sistemele centralizate de transport și distribuție a energiei termice”, a transmis Primăria Constanța.


Sursă foto: Youtube Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233