dobroge.tv

Live

Sindicatul Liber al Navigatorilor se ocupă de programarea personalului navigant la vaccinarea anti-COVID

Sindicatul Liber al Navigatorilor se ocupă de programarea personalului navigant la vaccinarea anti-COVID
22 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a transmis vineri, 22 ianuarie, că au înregistrat toți navigatorii care până joi, 21 decembrie, au transmis mesajul „vreau sa mă vaccinez” pe numărul de WhatsApp dedicat. Astfel, peste 200 de navigatori au fost înscriși pe platforma de vaccinare.

Așa după cum știți, Sindicatul Liber al Navigatorilor a inițiat demersul și împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Crewing din România, ANR și Prefectura Constanța, navigatorii au fost incluși în Etapa a 2-a de vaccinare. În această etapă doar persoanele juridice pot înscrie navigatorii pe platforma de vaccinare, alternativ se poate face înregistrarea și programarea doar prin Call Center (foarte anevoios)”, transmite SLN.

Navigatorii (maritimi, fluviali, platforme marine, nave FPSO etc.) care colaborează cu agențiile de crewing din România ar trebui înregistrați pe platformă de către aceste agenții de crewing. Sindicatul Liber al Navigatorilor s-a implicat pentru înscrierea membrilor SLN și voluntar pentru navigatorii care nu colaborează cu agențiile de crewing din România.

Pentru ca navigatorii să se poată programa individual după înscrierea pe platforma de vaccinare, am luat legatura cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și am reușit rezolvarea acestei probleme, astăzi sistemul fiind total operational în ceea ce priveste navigatorii.

Totuși, pentru cei ce și-au făcut un cont înainte de a fi înregistrați, platforma s-ar putea să nu le permită să se programeze. În acest caz rugăm să contactateze din nou Sindicatul pentru a putea sa ii programam noi.

Rugăm insistent totodată agențiile de crewing să se implice pentru a inscrie și programa pentru vaccinare navigatorii cu care colaborează și care vor să se vaccineze, SLN neputâtnd fizic să preia toate cazurile de navigatori care vor să se vaccineze din sectorul maritim și fluvial, platforme petroliere și alte nave din zona continentală”, a precizat Sindicatul Liber al Navigatorilor.

De luni vom prelua pe toți aceeia care vor dori înregistrarea pentru vaccinare de azi, 22 ianuarie și din perioada weekendului.

Singura problemă cu care ne confruntăm este problema aprovizionării centrelor de vaccinare cu vaccinuri împotriva Covid-19, datele de programare fiind deja pentru luna martie. Speram ca această problemă să se rezolve cât mai curând”, a mai transmis Sindicatul Liber al Navigatorilor.


Sursă foto: Forbes

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233